preslatko

Franka oduševila obožavatelje fotkom s devetomjesečnim sinčićem: "S tobom je život muzika, ipak si dirigent ovog orkestra"

Franka Batelić Franka Batelić In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Galerija

"Bura, ti i ja. S tobom je život muzika, svih dur-ova i mol-ova doduše... Ovisno o danu, raspoloženju. Ali kako god ti kažeš, ipak si dirigent ovog orkestra", napisala je Franka u opisu fotke na kojoj pozira sa sinom.

Domaća pjevačica Franka Batelić pozirala je sa sinčićem Viktorom na plaži te je razveselila obožavatelje preslatkom fotografijom.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

"Bura, ti i ja. S tobom je život muzika, svih dur-ova i mol-ova doduše... Ovisno o danu, raspoloženju. Ali kako god ti kažeš, ipak si dirigent ovog orkestra", napisala je pjevačica u opisu fotografije u kojem je citirala i stih svoje pjesme "S tobom".

Franka je Viktora dobila sa suprugom, nogometašem Vedranom Ćorlukom, a par je u srpnju proslavio drugu godišnjicu braka. Vjenčali su se 2018. godine u istarskim Balama, u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama, a svadbeno slavlje za prijatelje i obitelj organizirali su u luksuznoj vili Meneghetti, gdje ih je zabavljao Tony Cetinski.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bura, ti i ja. ❤️ #amoremio #stobomjezivotmuzika [svih dur-ova i mol-ova doduše 😛.. Ovisno o danu, raspoloženju. Ali kako god ti kažeš, ipak si dirigent ovog orkestra! 🙂]

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Franka i Vedran zajedno su već osam godina, a upoznali su se na popularnoj plaži Zrće i od tada su nerazdvojni. Kao kruna ljubavi ove im je godine na svijet došao sin Viktor i njihova je obiteljska sreća potpuna.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene