"Bura, ti i ja. S tobom je život muzika, svih dur-ova i mol-ova doduše... Ovisno o danu, raspoloženju. Ali kako god ti kažeš, ipak si dirigent ovog orkestra", napisala je Franka u opisu fotke na kojoj pozira sa sinom.

Galerija


Domaća pjevačica Franka Batelić pozirala je sa sinčićem Viktorom na plaži te je razveselila obožavatelje preslatkom fotografijom.

Vezani članci Franka Batelić i sin Viktor Franka sve rastopila novim fotkama sa sinom, pokazala je i što ga posebno veseli: "Viktorov najbolji dan u životu" Franka Batelić Franka Batelić odvažila se na veliku promjenu: Ima novu frizuru, a svi se slažu da joj pristaje odlično!

"Bura, ti i ja. S tobom je život muzika, svih dur-ova i mol-ova doduše... Ovisno o danu, raspoloženju. Ali kako god ti kažeš, ipak si dirigent ovog orkestra", napisala je pjevačica u opisu fotografije u kojem je citirala i stih svoje pjesme "S tobom".

Franka je Viktora dobila sa suprugom, nogometašem Vedranom Ćorlukom, a par je u srpnju proslavio drugu godišnjicu braka. Vjenčali su se 2018. godine u istarskim Balama, u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama, a svadbeno slavlje za prijatelje i obitelj organizirali su u luksuznoj vili Meneghetti, gdje ih je zabavljao Tony Cetinski.

Franka i Vedran zajedno su već osam godina, a upoznali su se na popularnoj plaži Zrće i od tada su nerazdvojni. Kao kruna ljubavi ove im je godine na svijet došao sin Viktor i njihova je obiteljska sreća potpuna.

Vladala je pistama prije više od 50 godina i bila je sinonim za mršavost, a evo kako danas izgleda jedna od najvećih modnih ikona