Franka Batelić još jednom je iskreno progovorila o majčinstvu i svojim danima sa sinom Viktorom.

Galerija


Franka Batelić (28) rodila je sina Viktora početkom godine, a često iskreno progovara o majčinstvu. 

Vezani članci Vedran Ćorluka - 1 Franka Ćorluki rođendan čestitala urnebesnom fotografijom: "Podsjetnik na dane puzanja" Vedran Ćorluka - 4 Ćorluka uhvatio presladak trenutak u svom obiteljskom domu pa se pohvalio: "Moji dečki"

"U totalnom SOS-u. Ovako izgledaju naša ‘glamurozna’ jutra/dani kad pokušavam popiti kavu, loviti puzavca po stanu, seliti se, prošetati psa, obući i nahraniti mladunče, usisati stan, snimati pjesme za album i smišljati ideje za novi spot, sjetiti se uzeti ključeve i masku na izlazu iz stana, sjetiti se pojesti nešto usput, vidjeti se s frendicama da me ne zaborave, staviti ruž i maskaru s vremena na vrijeme-eto čisto tako da se na koju minutu opet osjećam kao žena. Da se razumijemo, rijetko uspijem uspješno doći do kraja #todo liste. A kako teku vaši dani? Dajte malo pozitive", napisala je Franka

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U totalnom SOS-u. 😂 Ovako izgledaju naša ‘glamurozna’ jutra/dani kad pokušavam popiti kavu, loviti puzavca po stanu, seliti se, prošetati psa, obući i nahraniti mladunče, usisat stan, snimati pjesme za album i smišljat ideje za novi spot, sjetiti se uzet ključeve i masku na izlazu iz stana, sjetiti se pojesti nešto usput, vidjeti se s frendicama da me ne zaborave(😂), stavit ruž i maskaru s vremena na vrijeme-eto čisto tako da se na koju minutu opet osjećam ko žena. 🤣😭 Da se razumijemo, rijetko uspijem uspješno doći do kraja #todo liste. 😂 A kako teku vaši dani? Dajte malo pozitive 🙈 #realityvsinstagram #multitasking #chaoscoordinating #everydaylife #motherhood #albuminthemaking #glorydays 🤪🕺🏼

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Njena objava je nasmijala brojne pratitelje, a prva se oglasila pjevačica Sementa Rajhard. "Sve znam", napisala joj je. "Ja sam od onih: lakše je kad prohodaju. Čekamo vas", "Tako je to, samo se prepusti", "Uvijek nam uspiješ dodati pozitivu u svaki dan. Hvala ti što si nam uzor u životu i što nam pokazuješ stvarnu sebe i uljepšavaš nam dane svojim pjesmama", "Samo polako i sve ćeš stići. Viki je presladak. Jedva čekam novi album, a i pjesmicu", komentirali su ostali. 

Inače, Franka je od 2018. u braku s nogometašem Vedranom Ćorlukom (34) koji puno vremena provodi u Moskvi gdje igra za klub Lokomotiv. 
 

Stala da natoči gorivo u metalnog ljubimca iz svoje zavidne kolekcije, pa uhvaćena u zanimljivim pozama