Franka Batelić posvetila je svom pokojnom ocu Damiru objavu na šestu godišnjicu njegove smrti.

Galerija


Franka Batelić (29) dirnula je pratitelje na Instagramu prisjetivši se važne i tužne obljetnice. 

Vezani članci Franka Batelić Franka i Ćorluka konačno zajedno, uživaju u slatkim obiteljskim trenucima, a obilježavaju i jako važan dan Iva Šarić - 1 Poznate Hrvatice i s malenim bebama izgledaju besprijekorno, koja je njihova tajna?

"Ludo je to. Šest godina te nema. A zapravo nikada nisi otišao", napisala je pjevačica na Instagram storyju. Franka je objavila posvetu uz fotografiju iz djetinjstva na kojoj su ona i brat Nikola s njihovim pokojnim ocem Damirom.

Batelić se i na Praznik rada, koji za nju ima posebno značenje, prisjetila svog oca uz sliku na kojoj je s njim dok je bila dijete. "Na današnji dan uvijek nekako fališ još i više. Zapravo polako shvaćam da nikada nisi i nećeš otići. Sretan rođendan tatić. Proslavit ću ga za tebe, ne brini. Ps. Oprostila sam ti i što si dozvolio da izađem s ovim frizom! Voli te tvoj mali Franko. Uvijek to ponavljam, ali... recite svima koje volite koliko ih volite - danas! Ne čekajte. I zagrlite ih. Čvrsto!", napisala je pjevačica. 

Obožavatelji su joj uputili riječi podrške, a mnogi su joj pisali i da ih je rasplakala objavom.

Franka je bez oca ostala prije šest godina i često ga se prisjeća na svom Instagramu, a mislila je na njega i uoči svojeg nastupa na Eurosongu 2018. godine kada je otkrila da joj je najdraža eurovizijska pjesma "L'essenziale Marca Mengonija" jer je za nju vežu drage uspomene s pokojnim tatom.

Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke

Prije 25 godina oženio se bezvremenskom ljepoticom, ali i razveo od nje, a ona mu se nakon toliko vremena ponovno odlučila vratiti?