ovo nismo znali

Franka odala tko joj je bio prvo ljubavno razočaranje i kako je Ćorluka reagirao na njezinu promjenu: "Nije pokazao znakove ljubomore"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 1 +0 Franka Batelić - 6 Galerija

Zrelija, konkretnija, odraslija i jasnija. Tako Franka opisuje svoju novu pjesmu "Preživjet ću" posvećenu svim ženama koje su patile zbog ljubavi. Otkrila nam je tako i tko je krivac za njezino prvo slomljeno srce ali i koja je tajna uspješne veze. Uz novu pjesmu najavljuje ljetne koncerte ali i album koji bi uskoro trebao izaći.

Ovakve smo dane umalo zaboravili, pa nam se na prvi pogled benda na probu učinilo da sanjamo. No Franku smo uhvatili u zadnjim pripremama za prvi veliki ovogodišnji nastup, na CMC festivalu.

Pogledaj i ovo Franka Batelić podijelila dojmove Evo za koju se prigodu Franka ovako dotjerala, no nije ni slutila što je čeka: "Grdno sam se prevarila!"

"Dvije godine nismo bili ovdje. Zamisli dvije godine, tako da je napokon krenulo. Posebno se veselim tome, stvarno imamo ogroman spektakl koji spremamo, bend, plesači, jedno malo iznenađenje. Evo,  spremamo se i dalje za koncerte ovog ljeta, bit će fenomenalno", rekla je pjevačica. 

U pripremi su koncerti u Umagu i Puli na kojima će te uživati u novom Frankinom hitu "Preživjet ću" koji je ovog tjedna zavladao eterom.

"Frka me, uvijek me frka, ali ovo već jako dugo slušam. Već sam ju puno puta čula od trećeg mjeseca, ali mi je super i dalje. Obožavam i suradnju s Darkom Dimitrovom. Divim mu se, nevjerojatan je u tome što radi i snimili smo pjesmu u jednoj noći. Ispala je super i komentari su zasad stvarno super", rekla je Batelić. 

Pjesma je to za koju kaže da je iz nje izvukla neke stvari za koje nije znala da posjeduje.

"Možda taj neki gard, tu neku odvažnost. Naravno da ju imam kroz život, ali u tom nekom glazbenom smislu sam izbjegavala na taj način se ponašati, ali zapravo je super ispalo", istaknula je Franka. 

Mi ćemo dodati da je iz nje izvukla i do sad neviđen seksepil kojim apsolutno zrači, a otkrila je i što misli njezin muž Vedran Ćorluka. "Mislim da je ponosan, nije ni na trenutak pokazao znakove ljubomore već koliko mu je spot super", rekla je pjevačica. 

Pjesma je posvećena svim ženama koje su preživjele slomljeno srce, a s nama je Franka podijelila svoje prvo ljubavno razočaranje.

"Bio je to Irvin Brajković. Pozdravljam ga ovim putem, super smo si i dalje, ali to je bilo moje prvo slomljeno srce. Što je napravio? Mislim da se poljubio s nekom mojom frendicom, klasika, s petnaest godina", odala je pjevačica. 

Zrelija i mudrija danas zna tajnu uspješne veze pa čak i ove vrlo izazovne na daljinu. "Teška je ta udaljenost, stvarno teško pada, pogotovo otkako imamo dijete, tako da je potrebno puno komunikacije i povjerenja. Ta komunikacija je glavna stvar", naglasila je Franka. 

No, život na dvije adrese je gotov. Vedran je odigrao posljednju utakmicu u Moskvi. "Jako emotivno i baš sam ponosna. Svi smo pustili suzu na stadionu, on nije", rekla je pjevačica. 

Ovog je tjedna proslavila i 29. rođendan i to prvi nakon sedam godina bez slavlja. A želja je samo jedna. "Nekako mislim da ove godine svi imamo istu, da se sve vrati u normalu i da počnemo živjeti", ispričala je.

Premda godina iza nas nije bila naklonjena estradi, za Franku se to ne može reći. Svaka pjesma koju je izbacila je postala hit stoga se veselimo albumu koji bi svjetlo dana trebao ugledati na jesen.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola - 2 Antonija Šola - 3 +0 Antonija Šola Celebrity Nikad ljepša Antonija Šola pozirala u haljini zanimljiva izreza, zbog njezina mladolikog izgleda teško je povjerovati da ima 42 godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene