poseban dan

Franka objavila fotke s obiteljskog slavlja na luksuznom imanju svoje bake, pozirao i nasmiješeni Ćorluka koji je nestao s društvenih mreža

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić podijelila je prizore s obiteljskog slavlja na luksuznom imanju u Istri.

Franka Batelić (29) podijelila je nekoliko fotografija s obiteljskog slavlja, a na jednoj od njih je bio i njezin suprug Vedran Ćorluka (35). 

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

"Dani offline", napisala je pjevačica uz fotografiju na Instagramu na kojoj je pozirala u dugoj haljini otvorenih leđa. Ubrzo je dobila brojne komplimente. 

"Predivna si", "Wow", "Najljepša", "Lijepa Franka", "Ma divna", "Ljepotice", komentirali su njezini pratitelji. 

Franka je podijelila i nekoliko fotografija na Instagram storyju i napisala da u Istri s obitelji slavi "nonin veliki 80. rođendan". Batelić je pozirala s bakom Silvanom Zustović na njezinom imanju u Istri koje se prostire na 43 hektara te ima tri smještajna objekta, vanjski bazen i saunu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Na jednoj od slika, koju je okinula pjevačica jer je nema na njoj, su i Vedran sa psom Oskijem, Frankina mama Ingrid i brat Nikola te još neki članovi obitelji. 

Inače, Ćorluka je nakon napuštanja mjesta pomoćnog trenera u Lokomotiv Moskvi izbrisao svoje profile na društvenim mrežama, no ponekad se nađe na objavama svoje supruge.

"Nažalost, iz osobnih razloga napuštam trenersko mjesto u Lokomotivu. Hvala svima i sretno u novoj sezoni, ali i u budućnosti", njegova je izjava koja je objavljena i na službenoj stranici kluba.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +3 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Imaju ljubav o kakvoj mnogi sanjaju, nakon više od 20 godina mu klecaju koljena zbog supruge koju je često branio od kritika na račun izgleda

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene