Hvale je sa svih strana!

Dugo već nismo vidjeli Franku u ovako kratkoj haljini, vitke noge su u prvom planu: ''Prelijepa žena!''

Franka Batelić Franka Batelić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić na Instagramu se pohvalila izdanjem koje je nosila na Dori, a ispod fotografije je dobila same komplimente.

Pjevačicu Franku Batelić na ovogodišnjoj Dori imali smo priliku prvi put gledati u ulozi voditeljice, a nakon što su joj se slegli dojmovi, oglasila se na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ništa ne prepušta slučaju Maja Šuput napokon otkrila kako na baš svakoj fotografiji izgleda svjetski: ''Ja imam posebne uvjete...''

"Hvala svima koji su se zadnjih mjeseci pripremali sa mnom za ovaj projekt. Kad sam kao mala gledala Doru nisam mogla ni sanjati da ću ju jednog dana voditi, a uz to i pjevati i plesati iste godine!" napisala je uz fotografije na kojima pozira u maloj crnoj haljini s jednim otkrivenim remenom, a u prvom planu su njezine vitke noge.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

"Najdraže izdanje", "Ugodna oku i uhu!", "Prelijepa žena", "Bila si fenomenalna", neki su od brojnih komentara koje je dobila, i na račun svojeg izgleda i na račun vođenja, ali i nastupa s Albinom Grčić.

Naime, njih su dvije nakon kraja natjecateljskog dijela večeri skupa otpjevale neke od pobjedničkih pjesama s Dore, ali u novom aranžmanu.

Za tu su se prigodu i modno uskladile u svilenim kombinezonima - Albina u plavom, a Franka u crvenom. Batelić je tijekom večeri nosila još jedan bijeli kombinezon, također samo s jednim rukavom.

Pjevačica je uz fotke koje je podijelila na Instagramu čestitala i ovogodišnjoj pobjednici Dore, MIji Dimšić.

"Čestitam još jednom Miji i cijelom timu! Sigurna sam da ćete odraditi fenomenalan posao u Torinu! Bravo za sve izvođače, bila mi je čast dijeliti istu pozornicu s vama", poručila je.

I Mia se oglasila na svojem Instagramu dan nakon pobjede.

"Ovako se danas osjećam. Još uvijek bez teksta, u laganoj nevjerici, ali presretna, uzbuđena i ponosna. Hvala vam najviše na svijetu što ste bili tu, podržavali, glasali, udijelili lijepu riječ ili zagrljaj i ovu čaroliju podijelili sa mnom. Bez vas ništa i hvala što ste mi ovo omogućili..." napisala je uz fotografiju na kojoj pozira nasmiješena s rukama u zraku.

Franka je također predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2018. godine, a tada se s pjesmom "Crazy" nije uspjela plasirati u finale natjecanja.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Celebrity Severina u zagrljaju muškarca s kojim se rastajala pa mirila, sada ne krije koliko joj znači: "Ja sam riješen da vječno s tobom plešem"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +3 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Celebrity Samozatajna sestra Petra Graše na vjenčanju je pokušala proći neopaženo, no nije uspjela pobjeći fotografima  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene