Baš je zgodna!

Franka u crnom odijelu i korzetu očarala sve, ovako je elegantnu dugo nismo vidjeli, u komentarima ju nahvalile i poznate Hrvatice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić objavila je na Insatgramu fotografiju na kojoj pozira u korzetu i odijelu pa najavila da je spremna za svoju voditeljsku ulogu na Dori.

Franka Batelić naći će se u ulozi voditeljice Dore na kojoj se večeras bira pjesma koja će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, a na svom je profilu na Instagramu poručila da je i više nego spremna za taj zadatak.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

"Spremni za večeras", napisala je Franka uz fotografije na kojima pozira u crnom odijelu i korzetu, s besprijekornom šminkom na licu, a na jednoj od fotografija pozira s prošlogodišnjom pobjednicom Albinom.

U komentarima su se brzo zaredili komplimenti i njezinih obožavatelja, a pohvalile su je i poznate Hrvatice poput Izabel Kovačić, Nike Turković, Albine i drugih.

"Predivna", "Prelijepa Franka", "Ma rođeni spremni, sretno", "Mačkica", poručili su joj u komentarima.

Franka je inače već predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2018. godine s pjesmom "Crazy" te ima iskustva sa svih strana ovog natjecanja, stoga ne čudi da je upravo ona bila izbor i za voditeljsku poziciju.

"I... Evo nas! Voditelji Dore 2022. Ovoga puta "u mrvicu" drugačijoj ulozi i naravno uz pregršt iznenađenja! Imam tremu i jedva čekam", napisala je bila Franka na svojem profilu na Instagramu.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene