Baš lijepo

Ćorluka ne krije koliko je ponosan na svoju Franku, posvetio joj rijetki video u kojem je zablistala u posebnom izdanju!

Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +6 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Vedran Ćorluka objavio je na Instagramu video koji je posvetio svojoj supruzi Franki Batelić.

Ćorluka ne krije koliko je ponosan na svoju Franku, posvetio joj rijetki video u kojem je zablistala u crvenom izdanju

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

Naš bivši nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka nikako nije htio propustiti ovogodišnju Doru na kojoj je njegova supruga Franka Batelić pjevala, ali i odlično se snašla u ulozi voditeljice.

Vedran u posljednje vrijeme nema naviku objavljivati zajedničke trenutke s Frankom, no u priči na Instagramu je podijelio video u kojem ona pjeva pjesmu Maje Blagdan "Sveta ljubav". Franka je pritom sve oduševila crvenom kreacijom u kojoj je plijenila pozornost, a koja joj je pristajala kao salivena.

Uz Franku je zapjevala i prošlogodišnja pobjednica Dore Albina koja je izvela singl "Neka mi ne svane" s kojom nas je Danijela Martinović predstavljala na Eurosongu 1998. godine.

Pjevačice su zajedno izvele pjesmu "Marija Magdalena" Doris Dragović, s kojom smo na Eurosongu bili 1999. godine.

Podsjetimo, Franka se s pjesmom "Crazy" na Eurosongu natjecala 2018. godine, a Albina je prošle godine bila u Rotterdamu s pjesmom "Tick-tock" koju je izvela na samome otvaranju ovogodišnje Dore.

Pobjednica ovogodišnje Dore je Mia Dimšić s pjesmom "Guilty Pleasure", a sve detalje pročitajte OVDJE.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 +2 Danijela Martinović - 5 Celebrity Procurili detalji gdje je bila Danijela dok se Grašo ženio s Hanom, a evo i što je poručila nakon svega!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +3 Petar Grašo - 3 Celebrity Grašin kum objavio fotke sa svadbe, pa otkrio kako su se mladenci i gosti zabavljali, pohvalio se i poklonom koji im je donio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene