Franka Batelić je na Insatgramu objavila fotografiju svojeg i Ćorlukinog sina Viktora kojom je pratiteljima čestitala Božić

Galerija


Pjevačica Franka Batelić (28) na Instagramu je čestitala Božić preslatkom fotografijom svojeg sinčića Viktora kojeg je dobila s nogometašem Vedranom Ćorlukom (33).

Vezani članci Vedran Ćorluka - 4 Ćorluka uhvatio presladak trenutak u svom obiteljskom domu pa se pohvalio: "Moji dečki" Ella Dvornik, Marin Čilić, Jelena Perčin i Franka Batelić Brojnim zvijezdama 2020. ispunila se želja da postanu roditelji, pogledajte tko je sve slavio: "Suze su samo padale"

Iako na društvenoj mreži nema običaj često pokazivati sina, napravila je iznimku i razveselila pratitelje.

"Sretan Božić svima! Viktorov prvi! P.s. Kuglice nisu preživjele!" napisala je u opisu fotke na kojoj maleni kiti jelku okružen poklonima.

"Preslatki mali Viktor", "Koliko je ovo slatko", "Mišek mali", pisali su joj pratitelji, a fotka je u manje od sata skupila preko 4 i pol tisuće lajkova.

Franka i Ćorluka postali su roditelji u siječnju ove godine i malenom Viktoru uskoro će biti godina dana.

Vjenčali su se 2018. godine u istarskim Balama, u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama, a svadbeno slavlje za prijatelje i obitelj organizirali su u luksuznoj vili Meneghetti, gdje ih je zabavljao Tony Cetinski.

Severinino božićno izdanje morate vidjeti, a riječi sina Aleksandra koje joj je uputio teško da vas neće raznježiti