Frano Ridjan, Indira Levak, Igor Mešin, Franka Batelić, Goran Navojec i Ivan Dečak i drugi snimili su blagdanske čestitke samo za vas.

Galerija


Domaće zvijezde su čitateljima portala Dnevnik.hr pripremile posebnu čestitku. 

Vezani članci Saša Lozar osma emisija TLZP - 4 Pogledajte koga je to zbog Saše uhvatila trema i zašto su mu poručili da on uopće nije s ove planete! Nives Celzijus osma emisija TLZP Sanjivi pogled Nives Celzijus zbog markantnije verzije Justina Timberlakea, evo što joj je toliko zaokupilo pažnju, vrijedno je divljenja!

“Ja sam Mario Valentić i želim sretan Božić svim čitateljima portala Dnevnik.hr. Samo veselo“, poručio je fitness i kondicijski trener.

“Sretan Božić i Nova godina svim čitateljima Dnevnik.hr-a. Da se što prije grlimo i da što prije plešemo na koncertima. Velike puse“, istaknula je Franka Batelić.

“Želim svima čestit Božić i uspješnu 2021. godinu. Manje turbulentnu, više zdraviju, mirniju, želim vam manje sekirancije, više tolerancije i ljubavi. Uživajte“, rekao je Luka Nižetić.

“Svim čitateljima portala Dnevnik.hr želim sve najbolje za Božić i Novu godinu“, poručila je Neda Parmać.

“Svim čitateljima portala Dnevnik.hr, mog najdražeg, najčitanijeg, najklikanijeg, najgledanijeg, najprovjeranijeg, natočnijeg želim sretne blagdane u dobrom društvu. Neka vam je sretan i blagoslovljen Božić i da se družimo još dugo, dugo. Ne skidajte osmijeh s lica kad su nas već skinuli sa svih ulica. Družite se s nama online u svako doba dana i noći“, rekao je Frano Ridjan.

“Želim svim gledateljima Nove TV i pratiteljima Dnevnika.hr blagoslovljen Božić, sretnu Novu godinu i sve blagdane. Želim vam puno sreće i zdravlja“, poručio je Siniša Ružić.

“Sretan Božić i još puno ljepšu novu godinu želim svim čitateljima portala Dnevnik.hr“, rekao je Igor Mešin.

“Želim sretan Božić i Novu godinu svim čitateljima portala Dnevnik.hr. Sve najbolje svima“, poručio je Goran Navojec.

“Želim vam puno sretnih trenutaka i naravno sve najbolje. Sretan Božić i Nova godina“, istaknula je Indira Levak.

“Lijep pozdrav svim čitateljima Dnevnik.hr-a. Ja sam Ivan Dečak u potrazi za trzalicom. U međuvremenu svima želim čestit Božić“, rekao je pjevač u orginalnoj čestitci.

Tko vam još želi sve najbolje saznajte u našem videu. 

Pretužna sudbina žene s golubovima iz filma "Sam u kući": Priča koju je podijelila jednostavno slama srca