Frano Ridjan, Indira Levak, Igor Mešin, Franka Batelić, Goran Navojec i Ivan Dečak i drugi snimili su blagdanske čestitke samo za vas.

Galerija


Domaće zvijezde su čitateljima portala Dnevnik.hr pripremile posebnu čestitku. 

Vezani članci Žiri showa Tvoje lice zvuči poznato Novi žiri showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ima važnu poruku za gledatelje, pogledajte o čemu je riječ! Nives Celzijus, Goran Navojec, Indira Levak, Igor Mešin Urnebesne transformacije osmero kandidata ocjenjivat će nova postava žirija, evo o kome je riječ

“Ja sam Mario Valentić i želim sretan Božić svim čitateljima portala Dnevnik.hr. Samo veselo“, poručio je fitness i kondicijski trener.

“Sretan Božić i Nova godina svim čitateljima Dnevnik.hr-a. Da se što prije grlimo i da što prije plešemo na koncertima. Velike puse“, istaknula je Franka Batelić.

“Želim svima čestit Božić i uspješnu 2021. godinu. Manje turbulentnu, više zdraviju, mirniju, želim vam manje sekirancije, više tolerancije i ljubavi. Uživajte“, rekao je Luka Nižetić.

“Svim čitateljima portala Dnevnik.hr želim sve najbolje za Božić i Novu godinu“, poručila je Neda Parmać.

“Svim čitateljima portala Dnevnik.hr, mog najdražeg, najčitanijeg, najklikanijeg, najgledanijeg, najprovjeranijeg, natočnijeg želim sretne blagdane u dobrom društvu. Neka vam je sretan i blagoslovljen Božić i da se družimo još dugo, dugo. Ne skidajte osmijeh s lica kad su nas već skinuli sa svih ulica. Družite se s nama online u svako doba dana i noći“, rekao je Frano Ridjan.

“Želim svim gledateljima Nove TV i pratiteljima Dnevnika.hr blagoslovljen Božić, sretnu Novu godinu i sve blagdane. Želim vam puno sreće i zdravlja“, poručio je Siniša Ružić.

“Sretan Božić i još puno ljepšu novu godinu želim svim čitateljima portala Dnevnik.hr“, rekao je Igor Mešin.

“Želim sretan Božić i Novu godinu svim čitateljima portala Dnevnik.hr. Sve najbolje svima“, poručio je Goran Navojec.

“Želim vam puno sretnih trenutaka i naravno sve najbolje. Sretan Božić i Nova godina“, istaknula je Indira Levak.

“Lijep pozdrav svim čitateljima Dnevnik.hr-a. Ja sam Ivan Dečak u potrazi za trzalicom. U međuvremenu svima želim čestit Božić“, rekao je pjevač u orginalnoj čestitci.

Tko vam još želi sve najbolje saznajte u našem videu. 

Pretužna sudbina žene s golubovima iz filma "Sam u kući": Priča koju je podijelila jednostavno slama srca