Fani Stipković je od 2005. godine radila na na showu "Red Carpet", a fotografije iz 2008. godine otkrile su kakav je stil onda najradije nosila.

Galerija


Fani Stipković nekoliko su puta proglasili najseksi novinarkom Europe, a zgodna Velolučanka karijeru je započela još 2001. godine u Zagrebu. Od 2005. godine radila je na showu "Red Carpet", gdje je odradila intervjue s velikim svjetskim sportskim zvijezdama kao što su Cristiano Ronaldo, Kobe Bryant, Lewis Hamilton i Rafael Nadal, a pojavile su se fotografije stare 12 godina koje otkrivaju i kakav je stil onda imala.

Vezani članci Fani Stipković - 5 Naša najseksi novinarka u vrućem izdanju pozirala na stijenama, a otkrila je i gdje uživa Fani Stipković Proglasili su je najseksi novinarkom u Europi, a evo kako je naša poznata ljepotica zavodila na početku karijere

Fani je tako bila na promociji knjige "Gola istina" Nives Celzijus u jednom zagrebačkom klubu 2008. godine, a na sebi je imala ružičasto-crvenu haljinu. Iako potpuno drugačijim stilom od onoga koji nosi danas, Fani je i onda naglasila svoju vitku liniju, a u centar pažnje stavila je bujni dekolte.

Lijepa Hrvatica na počecima karijere bila je u centru pažnje kao i danas, a dok je studirala, bavila se manekenkstvom te je nosila revije brojnih domaćih dizajnera. Danas živi i radi u Madridu, a domaća javnost prati je na društvenim mrežama, gdje redovito dijeli detalje iz svog života.

Ogrtač joj je jedva prekrio bedra dok je zavodljivo pozirala, u 53. godini pokazala da je sve ljepša