Fani Stipković upoznala je papu Franju u Vatikanu.

Galerija


Novinarka i televizijska voditeljica Fani Stipković na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju iz Vatikana, gdje je imala priliku upoznati papu Franju.

Vezani članci Papa Franjo s maskom - 1 Papa Franjo se cijepio protiv COVIDA: "Protivljenje cijepljenju je suicidalno poricanje" Papa Franjo Papa kaže da homoseksualce treba zaštititi zakonom o izvanbračnoj zajednici

"Kakva čast je bila upoznati Svetog Oca. Osjećam se neizmjerno zahvalnom i blagoslovljenom da sam mogla posvjedočiti njegovoj dobroti i primiti njegovu ljubav i blagoslov što me još jednom podsjetilo kako bi svi trebali težiti da živimo puni ljubavi, dobrote, suosjećanja i oprosta jedni za druge. Čovjek samo srcem dobro vidi, bitno je oku nevidljivo, napisala je Fani uz fotografiju s papom Franjom.

Uz to Fani je podijelila i jedan od brojnih papinih citata: "Svijet nam govori da tražimo uspjeh, moć i novac. Bog nam govori da tražimo poniznost, služenje i ljubav". 

Fani je nedavno imala priliku upoznati i najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića koji joj je u ekskluzivnom intervju otkrio detalje svog hrvatskog porijekla i zašto obožava Hrvatsku.

Možda nije tipična ljepotica, no ona je jedina uspjela smiriti okorjelog zavodnika i slamatelja ženskih srca