Fani Stipković 2005. godine radila je na showu "Red Carpet", za koji je intervjuirala brojne svjetske sportske zvijezde.

Galerija


Fani Stipković nekoliko su puta proglasili najseksi novinarkom Europe, a zgodna Velolučanka redovitim vježbanjem i dalje održava svoju zavidnu formu. Danas živi i radi u Madridu, no novinarsku karijeru započela je još 2001. godine u Zagrebu.

Vezani članci Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković pohvalila se fotografijom s najboljim tenisačem na svijetu i otkrila što misli o njemu Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković stigla u Zagreb pa pokazala lice bez šminke: Na koju vas domaću ljepoticu podsjeća?

Od 2005. godine radila je na showu "Red Carpet", gdje je odradila intervjue s velikim svjetskim sportskim zvijezdama kao što su Cristiano Ronaldo, Kobe Bryant, Lewis Hamilton i Rafael Nadal. Prije nekoliko se godina odselila u Španjolsku, no domaću javnost redovito izvještava o svom životu preko društvenih mreža.

Lijepa Hrvatica na počecima karijere bila je u centru pažnje kao i danas, a dok je studirala, bavila se manekenkstvom te je nosila revije brojnih domaćih dizajnera. Fotkama s početaka njezine karijere prisjetili smo se kako je izgledala prije 15 godina, a do danas se samo još više proljepšala.

Drastično se promijenila od početka karijere: Domaća pjevačica danas je neprepoznatljiva