"Tjedan započinjem zen stanjem uma", napisala je Eva Longoria u opisu fotografije na kojoj je pokazala gipkost joga pozom.

Galerija


Američka glumica Eva Longoria ne prestaje oduševljavati isklesanim tijelom na društvenim mrežama, a na posljednjoj fotografiji koju je objavila na Instagramu pozira u jednodijelnom ružičastom badiću.

Vezani članci Eva Longoria Ova sapunica emitira se još od 1973., prikazano je 48 sezona, mnogim zvijezdama bila je odskočna daska u karijeri, a neki se baš toga srame Eva Longoria Imala je problema s viškom kilograma u trudnoći, ali danas joj se svi dive: "Kako je ovo moguće?"

"Tjedan započinjem zen stanjem uma", napisala je Eva u opisu fotografije na kojoj je pokazala gipkost joga pozom. 45-godišnja Longoria spretno je stajala na jednoj nozi, za što su je brojni fanovi pohvalili i zasuli je komplimentima.

Tijekom protekla četiri mjeseca Eva je redovito izvještavala sve o svom vježbanju u karanteni zbog koronavirusa, a kod kuće je uredila improviziranu teretanu, točnije u prostoru garaže i u dvorištu.

Slavna glumica prije dvije godine rodila je sina Santiaga, a nakon što je u trudnoći nakupila višak kilograma, posvetila se brzom povratku u top-formu, što joj je očito i više nego uspjelo.

Samo najbliži prijatelji znaju koliko su dugo zaista u vezi: Ova ljepotica zarobila je srce najboljeg nogometaša svijeta