zašto čekati?

Varao je prekrasnu glumicu, sad se drugi put razvodi, a već se ne odvaja od misteriozne ljepotice

Eva Longoria i Tony Parker (Foto: AFP) Eva Longoria i Tony Parker (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria i Tony Parker (Foto: AFP) +0 Eva Longoria i Tony Parker (Foto: AFP) Galerija

Tony Parker bio je u braku s Evom Longorijom četiri godine tijekom kojih ju je varao, a zadnju aferu je imao sa suigračevom suprugom.

Košarkaš Tony Parker (38), koji je bio u braku s glumicom Evom Longorijom, nedavno je objavio da se razvodi, a već je viđen s nepoznatom ljepoticom.

Pogledaj i ovo Jesse Metcalfe zbog njega se gledalo! Pamtimo ga kao zgodnog vrtlara i ljubavnika iz hit-serije, otad je prošlo 20 godina, a evo kako izgleda danas!

Tony je trenutno u poznatom utočištu za slavne i bogate, francuskom Saint-Tropezu s prijateljima. Među njegovim društvom je i jedna misteriozna ljepotica od koje se ne odvaja i viđeni su skupa na palubi luksuzne jahte, a onda i kako ju košarkaš vozi na skuteru. 

Inače, Parker je nedavno objavio da se razvodi od supruge Axelle Francine kojom se oženio 2014. i dobio sinove Liama (4) i Josha (6). "Nakon devet godina skupa tijekom kojih smo dijelili puno veselja i odgojili dvoje predivne djece, Axelle i ja smo odlučili raskinuti naš brak. Ovaj prekid će biti vođen kompletnim međusobnim poštovanjem i očuvanjem dobrobiti naša dva sina. Odlučili smo ovo javno objaviti da izbjegnemo bilo kakve glasine i nagađanja", istaknuo je Tony. 

Inače, košarkaš je od 2007. do 2011. bio u braku sa zvijezdom serije "Kućanice" Evom Longorijom (45). Njihov razlaz su uzrokovale njegove brojne prevare, a zadnja afera je dokrajčila ljubav među njima. Naime, glumica je pronašla poruke koje je Tony slao Erin Barry, supruzi njegovog suigrača Brenta Barryja. Kako su pisali američki mediji, Parker i Longoria su se družili sa supružnicima, a Parker očito nije mogao odoljeti Brentovoj ženi i skandal je doveo do razvoda dva para. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday Josh 🎈 Daddy loves you 💛💚🧡 • • • #birthdayboy #sixyears #kids #love #family #bday

A post shared by Tony Parker (@_tonyparker09) on

Glumica je prilikom rastave navela da su razlog nepomirljive razlike, no javnost je bila svjesna o čemu se radi. Eva je svojedobno rekla da joj je to narušilo samopozdanje. Ipak, našla je sreću i blista sa suprugom Joséom Pepeom Bastonom s kojim ima sina Santiaga. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišerić Celebrity Opet se skinula u seksi badić s dubokim izrezom, pa dobila neprimjerene kritike na svoj račun

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene