Eva Longoria je svestrana poslovna žena, a dok ne glumi najviše voli biti kod kuće.

Galerija


Latino ljepotica Eva Longoria već godinama je u centru pažnje što zbog svojih uloga, što zbog privatnog života, a slavna glumica i sa 45 godina izgleda besprijekorno. Povodm njezinog rođendana prisjetili smo se detalja iz njezinog života koji nisu toliko eksponirani.

Vezani članci Eva Longoria Ova sapunica emitira se još od 1973., prikazano je 48 sezona, mnogim zvijezdama bila je odskočna daska u karijeri, a neki se baš toga srame Eva Longoria Naporan rad se isplatio: Nakon trudnoće u nekoliko mjeseci isklesala tijelo, obožavatelje baca u trans svakom novom fotkom

Prije nekoliko godina Eva je priznala kako je veoma kućni tip. "

Mnogo ljudi to o meni ne zna, no volim šiti, a kada sam bila mala majka mi je uvijek govorila da gdje god da idem, od kuće napravim dom", rekla je u jednom intervjuu. Emily Jeannette Longoria, Esmeralda Josephina Longoria i Elizabeth Judina Longoria njezine su starije sestre, a ona je najmlađa u obitelji.

Osim što je uspješna glumica, Longoria je i uspješna poduzetnica. Prije tri godine je predstavila prvu liniju odjeće s njezinim potpisom na tjednu mode u New Yorku.

Slavna ljepotica se prije glume natjecala na izborima ljepote, a 1998. godine je postala Miss Corpus Christi u rodnom gradu. Bavila se i ugostiteljstvom, a na Hollywood Boulevardu u Los Angelesu je imala restoran pod imenom Beso. Restoran poznat po latinoameričkoj kuhinji otvoren je 2008. godine, a nakon što je 2016. zatvoren zbog preuređenja Eva je ključeve predala novom vlasniku.

Dobra je prijateljica s Nicole Scherzinger iz grupe Pussycat Dolls, a jednom je prilikom nastupila na njihovom koncertu u Las Vegasu. Istaknula je kako nije pjevala, već je samo plesala.

Glumica je nedavno otkrila i kako se brine o svojoj koži. Kaže kako još od tinejdžerskih dana brine da joj koža uvijek bude zdrava, a često koristi kremu za sunčanje. Smatra da je bitno uvijek biti zaštićen od sunca te losione koristi svakodnevno.

Slavna glumica i njezin bivši suprug Tony Parker posjetili su Hrvatsku prije deset godina, a putivali su diljem naše obale. Longoria je kasnije u showu popularne Ellen DeGeneres ispričala kako je uživala u Lijepoj našoj.

Eva je trenutačno u braku s meksičkim biznismenom Joseom Bastonom. Par se vjenčao 2016. godine, a sina su dobili dvije godine kasnije.

Supruga bivšeg nogometaša ponosno pokazala obline na plaži, rado ističe da su to rezultati napornih treninga 

 Hot! Hot! Sadržaj koji slijedi nije za one slabijeg srca! I Backstage s Miom