Osvojila srca publike

S Konstraktom je pljeskala i pjevala čitava dvorana, a društvene mreže pune su komentara na njen nastup!

Konstrakta Konstrakta Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta ispraćena u Torino - 4 Konstrakta ispraćena u Torino - 5 +10 Konstrakta ispraćena u Torino - 6 Galerija

Srpska predstavnica, Konstrakta, niže hrpu podrške i pozitivnih komentara za izvedbu pjesme "In Corpore Sano", s kojom je svoju zemlju odvela u finale Eurosonga.

Konstrakta, predstavnica Srbije, u četvrtak je nastupila u drugom polufinalu Eurosonga, a tijekom nastupa u Torinu, dobila je veliku podršku čitave publike koja ju je pratila uz pljesak i ponavljala za njom stihove "Umetnica mora biti zdrava, biti zdrava..." njene pjesme ''In Corpore Sano''. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konstrakta | FAN PAGE (@konstrakta.official)

Pogledaj i ovo Severina "Dolazim u Glibovac" Severina se prisjetila svojeg nastupa na Eurosongu prije 16 godina, pa jasno dala do znanja za koga sada navija

Njezinim nastupom oduševljeni su i korisnici društvenih mreža.

"Pobjednica ovogodišnje Eurovizije: jedna i jedina Konstrakta iz Srbije", "Žena je pokidala", "Ovo je apsolutno remek-djelo, potpora iz SAD-a", "Oprala Anči sve ručno", "Ovu pjesmu mnogi ne razumiju, ali pjesma je otkriće", "Ne mogu ni objasniti koliko mi se svidio nastup Srbije. Toliko moćno iako ne razumijem nijednu riječ", samo su neki od brojnih komentara koji su se nizali na Twitteru i Instagramu.

Konstrakta je u Torinu nastupala u borosanama, cipelama koje se proizvode samo u Hrvatskoj.

Njen polufinalni nastup je u manje od dva sata na YouTubeu pregledan skoro 300 tisuća puta, a kako sad stvari stoje, jedna je od glavnih favorita za pobjedu na Eurosongu!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Branka Krstulović Branka Krstulović Branka Krstulović Branka Krstulović, Hrvoje Krstulović +2 Branka Bebić Krstulović Celebrity Titulu misice ponijela je prije 28 godina, ali u haljini sa seksi prorezom Branka Krstulović i danas je mamac za poglede!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +15 Severina Celebrity Severina sa zviždaljkom glasno podržala prosvjed na trgu u Zagrebu, a obradovao ju je i susret s našom političarkom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene