Ana Đurić Konstrakta, predstavnica Srbije na Eurosongu, prošla je u finale natjecanja koje se ove godine održava u Torinu.

Galerija Konstrakta Konstrakta Konstrakta +28 Konstrakta

U drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga odabrano je još 10 zemalja koje ćemo gledati u finalu natjecanja, a među njima će biti i Konstrakta, predstavnica Srbije.

Vezani članci Konstrakta Publika u Torinu jedva dočekala zapljeskati s Konstraktom, a svi su i uglas ponavljali: "Biti zdrava, biti zdrava…" Jacques Houdek Jacques Houdek zadnji je izborio Hrvatskoj finale Eurosonga, a evo što smatra da je problem: "To uvijek izostane kod hrvatskih izvođača"

Konstrakta je nastupila s pjesmom "In corpore sano" i tako Srbiji osigurala prolazak u finale. Njezina reakcija nakon što su je prozvali, nasmijala je publiku, ali i gledatelje ispred malih ekrana.

Srpska predstavnica, uhvatila se za glavu i povikala od sreće: "Ajde, bre... Jao... Dobro je, okej je.."

Konstrakta je nastupila treća po redu, a publika u areni je tijekom izvedbe s njom pljeskala i ponavljala stihove. "Srce samo kuca, dajem poverenje, neka samo kuca! Biti zdrava, biti zdrava...".

Konstrakta se ovim nastupom upisala i u povijest Eurosonga kao prva izvođačica koja je pjevala na latinskom jeziku, a usto ga je kombinirala i sa srpskim i jedina je ovogodišnja predstavnica koja u pjesmi nema stihove na engleskom jeziku.

Prije nego što je krenula u samostalne vode, Konstrakta je bila dio benda Zemlja Gruva. Za svoje umjetničko ime je jednom prilikom rekla da to znači racionalno i emotivno u jednom. Ana je inače završila arhitekturu te je ponosna majka dvoje djece.

Titulu misice ponijela je prije 28 godina, ali u haljini sa seksi prorezom Branka Krstulović i danas je mamac za poglede! Branka Krstulović Branka Krstulović Branka Krstulović +27 Branka Krstulović, Hrvoje Krstulović

Severina sa zviždaljkom glasno podržala prosvjed na trgu u Zagrebu, a obradovao ju je i susret s našom političarkom Severina Severina Severina +26 Severina

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju