Pjesma s kojom će nas Franka Batelić predstavljati na Eurosongu u Lisabonu danas je premijerno predstavljena publici.

Galerija


Za nešto više od dva mjeseca Franka Batelić branit će boje Hrvatske na 63. Eurosongu. U Lisabonu će se Franka predstaviti pjesmom "Crazy" koja je danas službeno predstavljena javnosti. Tekst pjesme potpisuje sama Franka, dok je za glazbu zaslužan Branimir Mihaljević.

Vezani članci Franka Batelić Jedva dočekala: Franka se pohvalila novom frizurom, a nikome nije promaknuo i jedan savršen detalj Franka Batelić (Foto: Instagram) Prisjetili smo se prošlogodišnje predstavnice: Hoće li mladi Roko imati više sreće od Franke na Eurosongu?

"Pjesma je neobična i neočekivana. Moćna je, emocionalna, snažna i moderna. Nadam se da će se jako svidjeti publici", istaknula je nedavno pjevačica. Detalje o samoj pjesmi otkrio je i Branimir Mihaljević."Franka ima sve kvalitete prave svjetske zvijezde i trudili smo se napraviti svjetsku pjesmu, prateći aktualne trendove, ali istodobno stvarajući potpuno novi zvuk i izvornu atmosferu. U nastajanju pjesme veliku je ulogu odigrao i mladi Denis Mevlja, a miksanje smo povjerili londonskomu studiju Metropolis, ljudima koji su stvorili zvuk Adele, Amy Winehouse, Lane Del Rey i mnogih drugih. Završnu obradu pjesme radit će legendarni londonski studio Abbey Road. Vjerujem da ćete biti ugodno iznenađeni kad čujete pjesmu", izjavio je Mihaljević.

Svoje mišljenje o pjesmi za Eurosong izrazite u našoj anketi!

Pjesma će zasigurno izazvati golemu pozornost, a Franka je sigurna da njezina pjesma nikoga neće ostaviti ravnodušnim.  "Mislim da će se ljudi jako iznenaditi kad čuju pjesmu i da će ili jako pozitivne dojmove kod njih izazvati ili ono, negativne, dakle nema ništa između", kazala je Franka koja je duže vrijeme izbivala s glazbenih pozornica. Sada kada se vratila ova 25-godišnjakinja spremna je ostvariti svoje snove nastupom na eurovizijskoj pozornici.

Do ostvarenja sna ostalo je još jako malo jer Franka na Eurosongu nastupa 8. svibnja kada će nastupom u polufinalnoj večeri pokušati izboriti ulazak u finale natjecanja. Mi joj od srca želimo da u tome i uspije.

Franka Batelić (FOTO: Screenshot/YouTube)
Franka Batelić (Foto: Šime Eškinja) - 2 Foto: Šime Eškinja