Konačno objavljena

Franka objavila pjesmu s kojom idemo na Eurosong: Poslušajte kako zvuči "Crazy"!

Franka Batelić (FOTO: Screenshot/YouTube) Franka Batelić (FOTO: Screenshot/YouTube) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (FOTO: Screenshot/YouTube) Franka Batelić (Foto: Šime Eškinja) - 2 Franka Batelić (Foto: Srećko Rundić) - 3 Franka Batelić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) +0 Franka Batelić (FOTO: Screenshot/YouTube) Galerija

Pjesma s kojom će nas Franka Batelić predstavljati na Eurosongu u Lisabonu danas je premijerno predstavljena publici.

Za nešto više od dva mjeseca Franka Batelić branit će boje Hrvatske na 63. Eurosongu. U Lisabonu će se Franka predstaviti pjesmom "Crazy" koja je danas službeno predstavljena javnosti. Tekst pjesme potpisuje sama Franka, dok je za glazbu zaslužan Branimir Mihaljević.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna "Zadovoljan sam odgovorom, ali..." Baby Lasagna požalio se obožavateljima i otkrio što ga je to začudilo u Švedskoj: "Morao sam guglati..."

"Pjesma je neobična i neočekivana. Moćna je, emocionalna, snažna i moderna. Nadam se da će se jako svidjeti publici", istaknula je nedavno pjevačica. Detalje o samoj pjesmi otkrio je i Branimir Mihaljević."Franka ima sve kvalitete prave svjetske zvijezde i trudili smo se napraviti svjetsku pjesmu, prateći aktualne trendove, ali istodobno stvarajući potpuno novi zvuk i izvornu atmosferu. U nastajanju pjesme veliku je ulogu odigrao i mladi Denis Mevlja, a miksanje smo povjerili londonskomu studiju Metropolis, ljudima koji su stvorili zvuk Adele, Amy Winehouse, Lane Del Rey i mnogih drugih. Završnu obradu pjesme radit će legendarni londonski studio Abbey Road. Vjerujem da ćete biti ugodno iznenađeni kad čujete pjesmu", izjavio je Mihaljević.

Svoje mišljenje o pjesmi za Eurosong izrazite u našoj anketi!

Koji su vaši dojmovi o pjesmi s kojom idemo na Eurosong?

  • Odlična je, pobijedit ćemo.
  • Pjesma je čista glupost.
  • Moglo je to i bolje.

Ukupno glasova:

Pjesma će zasigurno izazvati golemu pozornost, a Franka je sigurna da njezina pjesma nikoga neće ostaviti ravnodušnim.  "Mislim da će se ljudi jako iznenaditi kad čuju pjesmu i da će ili jako pozitivne dojmove kod njih izazvati ili ono, negativne, dakle nema ništa između", kazala je Franka koja je duže vrijeme izbivala s glazbenih pozornica. Sada kada se vratila ova 25-godišnjakinja spremna je ostvariti svoje snove nastupom na eurovizijskoj pozornici.

Do ostvarenja sna ostalo je još jako malo jer Franka na Eurosongu nastupa 8. svibnja kada će nastupom u polufinalnoj večeri pokušati izboriti ulazak u finale natjecanja. Mi joj od srca želimo da u tome i uspije.

Franka Batelić (Foto: Šime Eškinja) - 2 Franka Batelić (Foto: Šime Eškinja) - 2 Foto: Šime Eškinja
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene