Slavna glumica Emma Watson obično je uvijek dotjerana, no ovog je puta prošetala u malo drugačijem izdanju.

Galerija


Uvijek elegantna Emma Watson glumica je najpoznatija po svojoj ulozi Hermione u filmskom serijalu o Harryju Potteru, a ujedno je i najbolji primjer uspješne glumice koja je iz dječje zvijezde izrasla u mladu ženu koja niže jednu hit ulogu za drugom. 

Vezani članci Harry Potter film Gdje su danas zvijezde Harryja Pottera? Živote im je obilježio svijet čarobnjaštva nakon kojeg nisu znali više kako i što raditi Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić vratila se 23 godine unatrag i podijelila video koji nikog nije ostavio ravnodušnim

Emmu mnogi vide kao oličenje prirodne ljepote i elegancije, ali i modnom divom koja svojim stilom pomiče granice. Njezino eksperimentiranje s dužinama kose, hrabre odjevne kombinacije na crvenim tepisima i uvijek savršeno decentna šminka pretvorili su ovu mladu Britanku u ikonu stila kojoj se dive diljem svijeta. 

Ipak, čak se i lijepa Emma ponekad mora opustiti pa je tako nedavno viđena u šetnji Venecijom s dobrim prijateljem, a kako nije uspjela pobjeći pronicljivim objektiima paparazza snimljena je u sivoj vrećastoj trenirci, crnoj muškoj majici i bijelim natikačama. 

Kako rijetko imamo priliku vidjeti Emmu u ovakvom izdanju, fotke su izazvale veliki interes fanova koji su navikli samo na glamurozne haljine koje ovoj ljepotici stoje kao salivene. 

Uz kosu svezanu u punđicu, rijetko tko bi na ulici zamijetio ovu djevojku koja inače tako samouvjereno krstari crvenim tepisima i svjetskim filmskim premijerama. 

Nina obara s nogu u neobično seksi izdanju u kakvom je nemamo često prilike vidjeti