Talentirana brineta

Gola leđa i duboki dekolte: 23-godišnjakinja u centru pažnje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sinoć je na otvorenju filmskog festivala u Cannesu zvijezda večeri bila glumica Carey Mulligan, a danas je u centru pažnje bila još jedna Britanka!

Neodoljiva Emma Watson, koja je s glumačkim kolegama došla predstaviti film 'The Bling Ring', bila je zvijezda crvenog tepiha.

Pogledaj i ovo Margarida Aranha i Milos Kant (Foto: Profimedia) Ovo je bilo brzo Češki tajkun na crvenom tepihu zaprosio 38 godinu mlađu djevojku s kojom je tek 6 tjedana

>> Koja ljepotica je imala najbolji dekolte?

U dobrom raspoloženju i odjevena u elegantnu crno bijelu haljinu koja je dizajnersko djelo vječnog Chanela, Emmi nije silazio osmijeh s lica.

23-godišnja glumica pokazala je i zavodljivu notu; haljina je imala veliki izrez na leđima, a s prednje strane duboki dekolte. Objektivi su škljocali na sve strane, a Emma je rado pozirala pokazujući elegantnu haljinu.

'The Bling RIng' je film inspiriran istinitim događajima, a u središtu radnje su slavom opijeni tinejdžeri, koji se nazivaju 'Bling Ring'. Koristeći internet opsjedaju slavne osobe i pljačkaju njihove luksuzne vile. Neke od poznatih žrtava bili su i Paris Hilton, Lindsay Lohan, Megan Fox, Rachel Bilson, Audrina Patridge, Orlando Bloom...

Uz Emmu Watson, crvenim tepihom u Cannesu prošetala je i Sofia Coppola, redateljica filma 'The Bling Ring', ali i Freida Pinto  te legendarni David Hasselhoff. Dašak glamura s Azurne obale pogledajte u galeriji!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene