Ljubav na tribinama

Najbogatiji hrvatski bračni par s velikom razlikom u godinama uživao u rijetkom izlasku u javnost

Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Emil Tedeschi, Nika Perenčević (FOTO: Getty, Pixell) +0 Emil Tedeschi (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Galerija

Novopečeni supružnici Emil Tedeschi i Nika Prenčević zajedno su pratili košarkašku utakmicu Cedevita – Cibona.

Slavni hrvatski bračni par koji se može pohvaliti statusom jednih od najbogatijih Hrvata, ali i velikom međusobnom ljubavlju, Emil Tedeschi i Nika Prenčević, rijetko se pojavljuju u javnosti, no u utorak su zajedno pratili košarkašku utakmicu Cedevita  Cibona. 

Pogledaj i ovo showbuzz Čemu? Reperica na utakmicu stigla u haljini koja je imala rupu na stražnjici i zgrozila publiku ponašanjem

Emil Tedeschi, sin istoimenog oca i poduzetnika, te kći jednog od najbogatijih Hrvata Mihajla Perenčevića, vjenčali su se u ožujku ove godine u velikoj tajnosti. Ovaj neobični par s velikom razlikom u godinama vrlo je povučen te nikada nije davao komentare o svojoj vezi. 

Poznato je da je između Emila i Nike čak 17 godina razlike. Njihovo vjenčanje održalo se na Malom Lošinju, a prisutni su bili mnogi naši celebovi, uključujući Ninu Badrić i Tonyja Cetinskog.

Sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe te kći jednog od najbogatijih Hrvata očito uživaju u bračnom životu pa se sve više opuštaju i pred objektivima kamera. 

Nika je prije ovog braka već jednom bila udana, a ima i troje djece. Emil je pak bio u vezi s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso (Foto: Facebook) Ana Sasso (Foto: Instagram) Ana Sasso (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Ana Sasso (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) +1 Reklama za \ Celebrity Slavna "Pipi" djevojka i u 56. godini izgleda jednako sjajno kao kada je snimila vruću reklamu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene