Novopečeni supružnici Emil Tedeschi i Nika Prenčević zajedno su pratili košarkašku utakmicu Cedevita – Cibona.

Galerija


Slavni hrvatski bračni par koji se može pohvaliti statusom jednih od najbogatijih Hrvata, ali i velikom međusobnom ljubavlju, Emil Tedeschi i Nika Prenčević, rijetko se pojavljuju u javnosti, no u utorak su zajedno pratili košarkašku utakmicu Cedevita  Cibona. 

Vezani članci Joanne i Jim Nakon 45 godina braka odlučila pokazati kako joj se muž snalazi u spavaćoj sobi Emil Tedeschi, Nika Perenčević (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Emil Tedeschi prvi put u javnosti sa 17 godina starijom suprugom Nikom i njezinim kćerima

Emil Tedeschi, sin istoimenog oca i poduzetnika, te kći jednog od najbogatijih Hrvata Mihajla Perenčevića, vjenčali su se u ožujku ove godine u velikoj tajnosti. Ovaj neobični par s velikom razlikom u godinama vrlo je povučen te nikada nije davao komentare o svojoj vezi. 

Poznato je da je između Emila i Nike čak 17 godina razlike. Njihovo vjenčanje održalo se na Malom Lošinju, a prisutni su bili mnogi naši celebovi, uključujući Ninu Badrić i Tonyja Cetinskog.

Sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe te kći jednog od najbogatijih Hrvata očito uživaju u bračnom životu pa se sve više opuštaju i pred objektivima kamera. 

Nika je prije ovog braka već jednom bila udana, a ima i troje djece. Emil je pak bio u vezi s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića. 

Slavna "Pipi" djevojka i u 56. godini izgleda jednako sjajno kao kada je snimila vruću reklamu