Supruga Chrisa Hemswortha, Elsa Pataky u savršenoj je formi, a to duguje samo jednom.

Galerija


Mnogi se pitaju kako je moguće da 42-godišnja španjolska glumica Elsa Pataky i supruga slavnog glumca 35-godišnjeg Chrisa Hemswortha uspijeva održati tako dobru linija tijela i biti u top formi.

Vezani članci Chris Hemsworth i Elsa Pataky Španjolska ljepotica i zgodni Australac i nakon 11 godina braka jedan su od najatraktivnijih slavnih parova, a zajedno ostaju i u formi Chris Hemsworth, Elsa Pataky Prelijepa supruga slavnog glumca iznenadila drastičnom promjenom izgleda, teško ju je prepoznati kao brinetu

No tajna se krije u stilu života kakvog ona i suprug vode, a to znače pridržavanje režima stroge dijete i tjelovježbe.

Rezultati su itekako vidljivi, dovoljan je samo jedan pogled na fotografije snimljene na plaži u australskom gradu Byron Bayu gdje žive ili na one s pojavljivanja na crvenom tepihu.

Elsa pokazuje top formu, baš kao i njen suprug Chris koji se može pohvaliti savršeno oblikovanim mišićima na rukama i torzom. Ovaj bračni par najviše vremena vole provoditi na plaži gdje uživa čitava obitelji.

Naime, Elsi i Chrisu na plaži uvijek društvo prave njihovo troje djece, 4-godišnji blizanci Tristan i Sasha te 6-godišnja kći India Rose.

Unatoč jasnom pridržavanju pravila i disciplinarom stilu života, Elsa i Chris priznaju kako nisu strogi kada je u pitanju odgoj djece.

"Znaju da od mene mogu dobiti što požele", izjavila je Elsa u intervjuu za Yahoo Lifestyle u prosincu.

Nedavno je izjavila i kako nikada ne bi prihvatila ulogu ukoliko ne bi ona ili Chris mogli biti sa djecom.

"Mislim da je važno da je jedno od nas kod kuće", objasnila je Elsa koja ne želi zaposliti dadilje.

Podsjećamo, Chris i Elsa prije nekoliko su se godina preselili u Australiju, a Chris se redovito hvali fotografijama s plaže na svom profilu na Instagramu. 

Kći Vanje i Zorana Mamića prekinula s reperom Jopom 3 mjeseca nakon rođenja kćeri!

Poslušajte Sevkinu pjesmu ''Ja samo pjevam'' u izvedbi njezinog svekra Kebe

 

Želi ga svaka Hrvatica, ali on ima jasne kriterije: ''Moja djevojka trebala bi biti ženstvena i atraktivna''