Kakvo tijelo!

Seksi Thor: Jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca pokazao impresivni torzo!

Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Chris Hemsworth (Foto: Getty Images) Chris Hemsworth (Foto: Getty Images) Chris Hemsworth (Foto: Getty Images) Chris Hemsworth (Foto: Getty Images) +0 Chris Hemsworth (Foto: Getty Images) Galerija

Chris Hemsworth prije nekoliko se godina preselio u Australiju, gdje slobodno vrijeme provodi surfajući na morskim valovima.

Možda nosi titulu holivudske superzvijezde, ali Chris Hemsworth u australskom gradiću Byron Bayu samo je obični, lokalni dečko.

Pogledaj i ovo showbuzz raspametio obožavateljice! Skinuo majicu i zabavio milijune snimkom vježbanja nakon što se nedavno požalio da ga zbog mišića ne shvaćaju ozbiljno

Ovaj rođeni Australac obožava plažu i surfanje, a da je u odličnoj surferskoj formi, pokazao je ovih dana hvatajući valove. Bio je to sretan dan za sve žene koje su se našle na plaži jer je Chris pokazao isklesano tijelo prilikom izlaska iz mora, a nije mu smetalo ni prohladno vrijeme.

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Fotografije s plaže Chris često objavljuje na društvenim mrežama i dobiva same pohvale na račun izgleda i ljubavi prema surfanju.

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Zvijezda filmskog hita “Thor“ često se može vidjeti na plažama Byron Baya, gdje se zajedno s obitelji doselio 2014. godine iz Los Angelesa želeći živjeti mirnijim životom.

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene