Chris Hemsworth prije nekoliko se godina preselio u Australiju, gdje slobodno vrijeme provodi surfajući na morskim valovima.

Galerija


Možda nosi titulu holivudske superzvijezde, ali Chris Hemsworth u australskom gradiću Byron Bayu samo je obični, lokalni dečko.

Vezani članci Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Svaka njegova pojava u izdanju za plažu oduševljava žene diljem svijeta Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Kako joj to uspijeva: Supruga slavnog glumca i nakon tri poroda izgleda besprijekorno u bilo kojem izdanju

Ovaj rođeni Australac obožava plažu i surfanje, a da je u odličnoj surferskoj formi, pokazao je ovih dana hvatajući valove. Bio je to sretan dan za sve žene koje su se našle na plaži jer je Chris pokazao isklesano tijelo prilikom izlaska iz mora, a nije mu smetalo ni prohladno vrijeme.

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Fotografije s plaže Chris često objavljuje na društvenim mrežama i dobiva same pohvale na račun izgleda i ljubavi prema surfanju.

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Zvijezda filmskog hita “Thor“ često se može vidjeti na plažama Byron Baya, gdje se zajedno s obitelji doselio 2014. godine iz Los Angelesa želeći živjeti mirnijim životom.

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on