Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram)
Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram)

Ellu Dvornik je zaručnik Charles Pearce iznenadio romantičnim putovanjem u Veneciju povodom njihove četvrte godišnjice veze.


Ellu Dvornik, koja je u 36. tjednu trudnoće, zaručnik Charles Pearce iznenadio je romantičnim putovanjem u Veneciju za njihovu godišnjicu veze. Ella Dvornik time se pohvalila i na Instagramu, zaključivši kako je ovo vjerojatno posljednji put da njih dvoje putuju nekamo sami.

Vezani članci Ella Dvornik (Foto: Instagram) Emotivna Ella se prisjetila oca: ''Jedino je falio tata da me odvede do oltara, ali, tata, ako gledaš, sve je OK...'' Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ljubav Elle Dvornik i 13 godina starijeg Charlesa započela je u baru: "Svi su se smijali našoj vezi"

"Svake godine mislim da će zaboraviti, no to se ne dogodi. Hvala ti za prekrasno iznenađenje za našu godišnjicu. Ovo bi moglo biti naše zadnje putovanje u dvoje, no sigurna sam da ćemo imati još mnogo njih u troje", napisala je Ella.

Romantičan je bio i Charles, koji je i na Instagramu objavio zajedničku fotografiju iz Venecije i uz nju napisao: "Ovog vikenda slavim četiri godine otkako sam upoznao pravi smisao svog života, a koja će uvijek biti gospođica. Čini se kratko, no sve se nekako posložilo i imali smo bezbroj zajedničkih avantura i dugih noći u više od 30 zemalja, a sve je rezultiralo našim novim poslom, zarukama, ali i 'izradom' našeg prvog hibridnog modela, koji će nam se uskoro pridružiti. Ona je najbolja i zauvijek ću voljeti ovu damu."