Poseban dan

Viktorijansko vjenčanje godine okupilo i princeze: Bivša ljubav princa Harryja stala pred oltar

Ellie Goulding (Foto: Profimedia) Ellie Goulding (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ellie Goulding (Foto: Profimedia) Ellie Goulding (Foto: Profimedia) Ellie Goulding (Foto: Profimedia) Ellie Goulding (Foto: Profimedia) Ellie Goulding (Foto: Profimedia) Ellie Goulding (Foto: Profimedia) Ellie Goulding i Dougie Poynter (Foto: AFP) Caspar Jopling i Ellie Goulding (Foto: Getty) Ellie Goulding (Foto: Instagram) +0 Ellie Goulding i Caspar Jopling (Foto: Getty Images) Galerija

Pjevačica Ellie Goulding udala se za Caspara Joplinga.

Slavna pjevačica visokog glasa i brojnih hitova Ellie Goulding izrekla je sudbonosno da u nedjelju. Ljubav njezina života je Caspar Jopling, prodavač skupocjenih umjetnina i vlasnik prestižne aukcijske kuće. 

Pogledaj i ovo showbuzz Lijepa sjećanja Prozirna i s dubokim dekolteom: Nives uskočila u leopard vjenčanicu u kojoj se 2005. udala za Drpića

Par je zajedno od 2017., a zaručili su se prije malo više od godinu dana, kada je The Times objavio sretnu vijest. 

"Objavljujemo zaruke između Caspara, sina gospodina Nicolasa Joplinga iz Yorkshirea i gospođe Jayne Warde-Aldam iz Yorkshirea, i Elene, kćeri gospodina Arthura Gouldinga iz Hertfordshirea i gospođe Tracey Sumner iz West Midlandsa", stajalo je u The Timesu u kolovozu 2018. 

Godinu dana planiranja urodilo je plodom pa su se u nedjelju Ellie i Caspar vjenčali na luksuznoj ceremoniji na koju su došle čak i kraljevske princeze Beatrice i i Eugenie. 

Pjevačica je zablistala u neobično čednoj vjenčanici koja je bila potpuno zatvorena i kristalno bijela, a Caspar je bio elegantan u klasičnom fraku. Navodno je za vjenčanicu koju je Ellie nosila trebalo 640 sati ne bi li se izradila, a za njezin dizajn zaslužna je kuća Chloe. 

Sretni par zavjete je izmijenio u Yorku u Engleskoj, a mnogi su primijetili kako je vjenčanje odisalo viktorijanskim stilom te je bilo vrlo konzervativno. Ellie je imala čak sedam djeveruša, među kojima su se našla i poznata imena - Hannah Lowe, Cassandra Gracey i Zoe Jervoise Graham.

Cijelo vjenčanje i proslava na luksuznom imanju u Yorku navodno je stajalo više od 1,2 milijuna funti, a službeni fotograf bio je isti onaj koji je snimao i vjenčanje Kate Middleton i princa Williama. 

Ellie su prije povezivali sa Skrillexom, Niallom Horanom, Edom Sheeranom, pa čak i princem Harryjem, a za Caspara se šuškalo da je bio u vezi s princezom Eugenie. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) +8 Bella Thorne (Foto: Profimedia) Celebrity Duboki dekolte i vjetar razotkrili grudi nekad neodoljive slatkice i pristojne djevojke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene