Bijela haljina nalik vjenčanici bila je teški promašaj na britanskoj pjevačici Ellie Goulding.

Galerija


Pri prvom pogledu na ovu odjevnu kombinaciju složit ćete se kako ona i nije bila neki pogodak.

Vezani članci Scena iz serije Ginny & Georgia Neobična priča o majci i kćeri srušila je rekord koji je dosad držao kontroverzni "Tiger King", svi su se iznenadili Ellie Goulding i Caspar Jopling (Foto: Instagram) Nesuđena princeza zaljubila se u trgovca umjetninama: Zaručila se bivša djevojka princa Harryja!

Preciznije, ona je bila teški promašaj na 32-godišnjoj britanskoj pjevačici Ellie Goulding koja je bila uzvanica jednog glamuroznog eventa u Londonu.

Naime, jučer je u britanskom povijesnom muzeju održana premijera nove Netflixove serije "Our Planet", na kojoj su bili i David i Brooklyn Beckham, a plavokosa pjevačica stigla je u predimenzioniranoj bijeloj haljini s naglašenim ramenima koja ju je nepotrebno proširila i koja je neodoljivo podsjećala na vintage vjenčanicu, posebno u kombinaciji s bijelim salonkama.

Kada pogledamo njezina modna izdanja od početka ove godine te fotografije na Instagramu, jasno je kako je ovo bio samo nezgodni odabir modela, jer Ellie je poznata kao ljubiteljica fizičkih aktivnosti, među kojima joj je boks jedna od najdražih.

Sa svakodnevnim treniranjem zaludio ju je bivši dečko, glazbenik i model Dougie Poynter, a glazbenica se često hvali napornim treninzima na društvenim mrežama.

Nadamo se samo kako će za skorašnje vlastito vjenčanje sa zaručnikom Casparom Joplingom izabrati bolji model.

Par se počeo viđati u ožujku 2017. godine, a zaruke su pale u kolovozu 2018. godine. 

Ovu prelijepu Francuskinju svijet je upoznao kad je imala samo 6 godina, a danas živi život iz snova