Vijest o zarukama Ellie Goulding i Casapra Joplinga prvi je službeno objavio The Times u svom tiskanom izdanju.

Galerija


Ovo ljeto donijelo nam je pregršt vijesti o zvjezdanim zarukama, a čini se da se taj niz nastavlja. Prvo nam je stigla vijest o zarukama Ariane Grande i Petea Davidsona, pa nas je iznenadila vijest da su se zaručili Hailey Baldwin i Justin Bieber, a nedavno i Priyanka Chopra i mlađahni Nick Jonas. Sada su se tom društvu pridružili i britanska glazbenica Elie Goulding i njezin zaručnik Caspar Jopling.

 

A post shared by Caspar Jopling (@casparjopling) on

Vezani članci Kristina Šalinović Kristina Šalinović zaručila se nakon 6 godina veze: ''Dogodilo se prije nekoliko mjeseci, ali još ne vjerujem!'' Ellie Goulding (Foto: Profimedia) Loš izbor? Slavna pjevačica u ovoj je kreaciji izgledala tri puta "veća" nego što jest

Iako su neki od navedenih parova u vezi prije zaruka bili tek nešto više mjesec dana, to nije slučaj s Ellie i Casparom. Oni su u vezi već godinu i pol dana, a sretnu je vijest, službeno, prvi objavio The Times.

"Objavljujemo zaruke između Caspara, sina gospodina Nicolasa Joplinga iz Yorkshirea i gospođe Jayne Warde-Aldam iz Yorkshirea, i Elene, kćeri gospodina Arthura Gouldinga iz Hertfordshirea i gospođe Tracey Sumner iz West Midlandsa"

Ellie i Caspar zajedno su od travnja 2017. godine, a Ellie su prije povezivali sa Skrillexom, Niallom Horanom, Edom Sheeranom, pa čak i princem Harryjem.

 

A post shared by Caspar Jopling (@casparjopling) on

Koliko su slatki zajedno, možemo vidjeti na njihovim društvenim mrežama.