Ellen DeGeneres naljutila je svoj tim jer im je iznos plaće i uvjeti rada tijekom epidemije koronavirsa još uvijek nepoznanica što ih poprilično zabrinjava.

Galerija


Jedna od najpopularnijih televizijskih ličnosti današnjice, voditeljica Ellen DeGeneres usred pandemije koronavirusa i izolacije, svakodnevno se javlja svojim gledateljima i obožavateljima i to emitiranjem iz udobnosti svog luksuznog doma, što je razljutilo njezin tim jer je njihova plaća trenutno nepoznanica.

Vezani članci Ellen DeGeneres - 5 Nakon 19 godina ukida se emisija nekad omiljene voditeljice koja se suočavala s gnjusnim optužbama: Objasnila je što stoji iza ove odluke Slika nije dostupna Priznao da mu je pokojna glumica bila najveća ljubav u životu!

Naime, glavna ekipa njezine emisije "Ellen Degeneres Show" koju čini tridesetak ljudi, više od mjesec dana nije dobila nikakvu informaciju o svojim plaćama, radnom vremenu i ostalim uvjetima rada u ovim vremenima, piše Variety prema tvrdnjama nekih zaposlenika.

Situaciju je pogoršala činjenica je da Ellen angažirala vanjsku tehnološku tvrtku kako bi joj pomogla oko emitiranja iz njezinog kalifornijskog doma.

Dva izvora, koja su željela ostati anonimna, izjavila su kako su dobili vrlo malo konkretnih informacija, tek pokoji telefonski poziv od ljudi s viših pozicija koji im nisu ništa previše otkrili, sve dok od voditelja produkcije nisu saznali da ih očekuje smanjenje plaća i to od ogromnih 60%, dok će emitiranje emisije biti nastavljeno.

I sve to dok kruže priče da je sama Ellen potpisala godišnji ugovor za emitiranje od 87,5 milijuna dolara, a njezina se imovina procjenjuje na vrtoglavih 490 milijuna dolara.

Glasnogovornik njezine televizijske kuće Warner Bros. izjavio je za medije da ekipa još uvijek prima plaću, iako im je radno vrijeme skraćeno.

"Naši izvršni producenti posvećeni su brizi o našim zaposlenicima i ekipi te su prije svega donijeli odluke, imajući njih na umu", izjavio je.

Unatoč tome izvori tvrde da tijekom posljednja dva tjedna nisu dobili informaciju koliko će i kako točno biti plaćeni.

Sve je dodatno uznemirila vijest da zaposlenici sličnih i jednako uspješnih emisija su dobili svoje redovne plaće, pa je tako voditelj Jimmy Kimmel svojoj ekipi plaću isplatio iz vlastitog džepa.

I dalje je jedna od najseksi žena na svijetu, a među zvijezde ju je vinulo jedno važno poznanstvo