zaposlenici otkrili

Slavna voditeljica potpuno je drugačija osoba kada se kamere ugase: "Najzlobnija je na svijetu..."

Ellen DeGeneres, Portia de Rossi (Foto: Profimedia) Ellen DeGeneres, Portia de Rossi (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ellen DeGeneres, Portia de Rossi (Foto: Profimedia) +0 Ellen DeGeneres i Portia de Rossi (Foto: AFP) Galerija

Slavnu voditeljicu Ellen DeGeneres u travnju su napali na društvenim mrežama nakon što je napisala da joj samoizolacija teško pada te da se osjeća kao da je iza rešetaka.

Bivši članovi tima popularne voditeljice Ellen DeGeneres istaknuli su kako ona nije uvijek ljubazna, iako se tako možda čini. Posljednjih nekoliko dana sve su glasnije glasine da je iza zatvorenih vrata slavna voditeljica zapravo potpuno drugačija osoba.

Pogledaj i ovo Stephen Boss - 6 Zbogom tWitch! Preminuo omiljeni DJ iz emisije Ellen DeGeneres, policija ga je pronašla mrtvog u hotelskoj sobi nakon poziva zabrinute supruge

"Je li ona uvijek ljubazna? Ne. Nervira me što ljudi misle kako je dobra i slatka te uvijek prolazi tako iako je proča potpuno drugačija", rekao je njezin bivši zaposlenik.

Priče o komičarki počele su kružiti nakon što je Kevin T. Porter u ožujku putem svog profila na Twitteru pozvao sve da ispričaju najluđe priče o Ellen kako bi na taj način prikupio novac za beskućnike. Među komentarima su se posebno isticali oni negativni koji tvrde kako je DeGeneres jedna od najzlobnijih osoba na svijetu.

Slavnu voditeljicu u travnju su napali na društvenim mrežama nakon što je napisala da joj samoizolacija teško pada te da se osjeća kao da je iza rešetaka. Mnogi su joj komentirali kako je u samoizolaciji u svojoj vili u Santa Barbari te je okružena hranom i odjećom, dok zatvorenici ne znaju što ih čeka sutra.

Osudili su je djelatnici zaposleni na njezinoj emisiji koji kažu kako je njih 20 dobilo smanjenje plaće od 60 posto, a u isto vrijeme je voditeljica zaposlila poseban tim koji joj je pomogao ostvariti tehničke uvjete da emisiju može voditi iz svoga doma.

Ellen DeGeneres navodno za emisiju dobiva čak 89 milijuna dolara godišnje, a njezino bogatstvo se procjenjuje na oko 490 milijuna dolara.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić Luka Nižetić Luka Nižetić Luka Nižetić (Foto: Instagram) +2 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Clubzone Otkud Škoro u Nižetićevu spotu? Pitali smo Luku, a on se raspričao: "Nije to samo pljuni i prilipi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene