Dobila i ovacije!

Kći našeg bivšeg premijera osvanula u prozirnoj kreaciji i pokazala tijelo bez mane, dosad ju nismo vidjeli u ovako izazovnom izdanju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Orešković je na ovogodišnjoj Dori nastupila u prozirnoj kreaciji, a nakon izvedbe pjesme ""If you go away" dobila je glasne ovacije publike u dvorani.

Kći našeg bivšeg premijera Tihomira Oreškovića, 22-godišnja Ella Orešković i ove je godine okušala sreću na Dori na čijoj se pozornici pojavila u seksepilnom i odvažnom izdanju.

Pogledaj i ovo Mia Dimšić - 1 Tko je vaš favorit? Naši pjevači ne kriju uzbuđenje zbog nastupa na Dori, neki su preplavljeni emocijama, a neki se spremaju od ranog jutra!

Ella se publici i žiriju predstavila pjesmom "If you go away", a otpjevala ju je u prozirnoj kombinaciji sa šljokicama i uz pratnju plesača dala sve od sebe te na kraju dobila glasne ovacije. Pripijeni kombinezon naglasio je njezinu besprijekornu liniju, a njezinim obožavateljima malo toga ostavio mašti.

Prošlogodišnja Dora lijepoj Elli bila je ujedno i prvi scenski nastup, a studentica psihologije ponovno je izrazila želju Hrvatsku predstavljati na Eurosongu. U samo godinu dana prikupila je tisuće obožavatelje iako nije objavljivala nove pjesme od debitantskog nastupa u Opatiji, a na Instagramu često dijeli detalje iz privatnog života. Pratiteljima je otkrila da ima i dečka, s kojim često pozira, a mladi par zaljubljen je do ušiju. Previše detalja o vezi nije otkrivala, no ne skriva da je presretna.

Ellin otac je dobro poznat hrvatskoj javnosti. Tihomir Orešković bivši je hrvatski premijer, a Ella se još lani pohvalila da hrvatski govori bolje od tate. Otkrila je i kako je njezina obitelj bila presretna kada su došli rezultati natječaja Dore, na kojem je prošla njezina pjesma. Obitelj joj je i ovoga puta najveća podrška, a svi su jedva čekali njezin nastup.

Bivši premijer Orešković sa suprugom Sanjom ima i kći Emmu, koja je diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, dok Ella u Španjolskoj studira psihologiju.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Vukov Tina Vukov - 7 Tina Vukov - 4 Tina Vukov - 1 +0 Tina Vukov (FOTO: Nel Pavletić/Pixsell) Celebrity Naša pjevačica povukla se iz javnosti nakon prekida s poznatim poduzetnikom, a sada se vratila i pokazala da je ljepša no ikad!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +3 Petar Grašo - 3 Celebrity Grašin kum objavio fotke sa svadbe, pa otkrio kako su se mladenci i gosti zabavljali, pohvalio se i poklonom koji im je donio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene