Ella Dvornik često ističe da su joj ostali viškovi nakon trudnoće, no njezini pratitelji sada su istaknuli da nema ni trbuha ni celulita.

Galerija


Popularna domaća influencerica Ella Dvornik (29) odmarala se s obitelji u Splitu pa je podijelila svoju fotografiju u kupaćem kostimu. 

Vezani članci Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik je na slikama iz 2006. potpuno drukčija i njegovala je poseban stil kojem sada u 55. nema ni traga Danijela Dvornik - 2 Komentirala težinu Danijele Dvornik pa joj je ona ubrzo odgovorila na sebi svojstven način: "Nebitno je"

"Vratila sam se u Zagreb, a u mislima sam još tamo. Morat ću opet uskoro pobjeći malo na more", napisala je Ella, kojoj je teško pao povratak u metropolu. Influencerica je objavila i fotografiju na kojoj je pozirala u bikiniju na prugice pet mjeseci nakon rođenja kćeri Lumi, odnosno 20. veljače. 

Pratitelji su komentirali njezin izgled, a neki su primijetili da Ella pretjeruje kad govori da ima zaostalih viškova iz trudnoće. "I gdje je tu škemba i celulit?", "Lijepa figura", "Noge do poda", "Ma izgledaš kao da nikad nisi rodila", "Kako si zgodna", "Želim ovako izgledati nakon dvoje djece", "Hm... Kad si ono rodila? Nevjerojatno", "Gdje su strije?", komentirali su. 

Inače, Ella je od 2019. u braku s arhitektom Charlesom Pearceom (42) te osim Lumi imaju i kćer Balie (2). 

Njezine prijateljice skinule se u toples, a ona je ovog puta počastila samo prizorom pozadine