Ella Dvornik danas je ponosna majka dviju kćeri, udana je za Britanca Charlesa i jedno je od najpopularnijih lica na domaćoj medijskoj sceni.

Galerija


Ella Dvornik danas je jedna od najpopularnijih domaćih influencerica, a kći kralja funka Dina Dvornika od samoga je rođenja pod svjetlom reflektora.

Vezani članci Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik opet objavila video koji su joj uklonili zbog "golotinje", ono što je pokazala u njemu sve je ostavilo u čudu Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik pohvalila se novouređenom kuhinjom, objavila je nekoliko fotografija kojima je zadivila svoje pratiteljice

Zbog popularnosti njezina pokojnog oca Ellu smo pratili još kao djevojčicu, a prisjetili smo se i kako je izgledala kao tinejdžerica.

Nekoć buntovna tinejdžerica danas je ponosna majka dviju kćeri, udana je za Britanca Charlesa Pearcea i jedno je od najpopularnijih lica na domaćoj medijskoj sceni. Svakom svojom novom objavom na Instagramu Ella privuče brojne znatiželjnike, a i danas je svoja kakvu je oduvijek pamtimo.

Ellu Dvornik na Instagramu prati 477 tisuća ljudi, s kojima dijeli zgode i nezgode iz svog svakodnevnog života i ne ustručava se progovoriti i o nekim tabu-temama o kojima bi se rijetki usudili danas pričati.

Sa suprugom odgaja kćerkice Balie i Lumi, a o zgodama i nezgodama iz obiteljskog života oglasi se gotovo svakoga dana. Ova mlada poduzetnica zaista može biti uzor brojnim djevojkama.

Nekad najplaćeniji glumac više ne nalikuje na sebe: Ne mari za izgled kao prije i skriva se od javnosti