Ella Dvornik tetovirala je tekst s razglednice svog pokojnog oca Dina Dvornika.

Galerija


Ella Dvornik (29) odlučila je napraviti novu tetovažu nakon pet godina, a posvetila ju je svom pokojnom ocu Dini Dvorniku

Vezani članci Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik je na slikama iz 2006. potpuno drukčija i njegovala je poseban stil kojem sada u 55. nema ni traga Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik zadivila izgledom u bikiniju u 54. godini, ali bilo je onih koji su je napali da je uredila fotografiju

Naime, riječ je o poruci koju je kralj funka napisao njoj i njenoj majci Danijeli Dvornik na razglednicu koju im je donio iz Švicarske. "Puno vas voli i poštuje vaš smušeni muž i otac Dino Dvornik", napisao im je pjevač. 

Ella je dala tetovirati te riječi njegovim rukopisom na nadlakticu, a pratiteljima se svidio njezin potez i mnoge je ganula. 

"Koliko god su mi brutalne tvoje tetovaže na leđima i na natkoljenici... E, ova je pobjeda", "Bravo, baš mi je drago", "Savršena tetovaža", "Simpa poruka od oca i supruga za tebe i mamu, a predivna posveta od tebe njemu", komentirali su njezin video na YouTubeu. 

Inače, Danijela je u lipnju prošle godine objavila fotografiju te razglednice i objasnila o čemu se radi. "Nekad bi mi znala doći kartolina, kao ova iz Swiss, doduše prije bi On došao kući nego kartolina, ali bitna je namjera i trenutak iznenađenja kao i sama poruka. I danas dok sam nešto tražila, naletim na ovu kartolinu koja me jednako oduševi kao onda prije mnogo godina. Gdje su nestali takvi muškarci?", napisala je tada supruga pokojnog pjevača. 

Sandra Perković u bikiniju obara s nogu savršenom figurom, otkrila što joj je jedino potrebno