Ella Dvornik, najpoznatija hrvatska influencerica, odlučila je ići do kraja - i za obožavatelje se potpuno razgolititi.

Galerija


Kćer Dina Dvornika i najutjecajnija hrvatska influencerica Ella Dvornik iznenadila je svoje obožavatelje i pratitelje na Instagramu fotografijom koja ništa nije ostavila mašti! Ella se pred kadom skinula i objavila fotografiju na kojoj se vidi da je kao od majke rođena. Jedini štit od znatiželjnih pogleda tek je plavi cvijet. 

Vezani članci Demi Rose (Foto: Instagram) Demi zna kako fanove oboriti s nogu: Od fotografija ove najseksi Instagram cure postat će vam jako vruće Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Muku muči s Adrianinim slikanjem: Duje Ćaleta-Car nasmijao svojom reakcijom na njezino poziranje za Instagram

Ella je ovom fotografijom zapravo reklamirala posebnu vrstu piva, pa je s njom u ruci i pozirala, dok joj je stražnjicu prekrio samo maleni plavi cvijet. Takvim ponašanjem Ella je zasigurno stekla još obožavatelja i raspalila maštu brojnih svojih pratitelja. 

Na slici se također vide i Elline tetovaže, kojih ima mnogo, no ove na leđima imamo rijetko priliku vidjeti. U samo dva sata Ellina provokativna fotografija dobila je više od 12.000 lajkova te je ona time dokazala da suvereno vlada carstvom društvenih mreža. 

Nina Badrić pohvalila se jahtom od 143 metra na kojoj uživa s najbogatijom Srpkinjom