Transformacija!

Ella Dvornik drastično promijenila imidž, postala je vatrena crvenokosa: ''Ti da staviš i zeleno, dobro bi ti stajalo''

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Maja Šuput (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik na Instagramu je objavila fotografije nove frizure.

Ella Dvornik poznata je po iznenadnim životnim promjenama, a pogotovo je hrabra kad je o imidžu riječ.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Često tako mijenja dužinu ili boju kose, a isto je učinila i ovoga puta. Poslije plavih i sivih nijansi, Ella se pretvorila u crvenokosu i svoje fanove o tome obavijestila putem Instagrama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Odem na običnu frizuru, a izađem crvena. Tako vam je to utorkom :) Hvala @vikleriruz na zuzi i na makeup-u, promjena je uvijek dobrodošla :) Btw. Ako želite impulzivno otići na transformaciju. U Vikleru i Ružu ne trebate rezervaciju. Samo dođete i odma ste idući na redu.

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

''Odem na običnu frizuru, a izađem crvena. Tako vam je to utorkom. Promjena je uvijek dobrodošla'', napisala je Ella uz fotografije nove frizure na društvenoj mreži.

A kako to uvijek biva, nekima se to svidjelo, nekima ne.

''Ti da staviš zelenu na kosu i to bi ti odlično stajalo'', ''Ne ličiš na sebe'', ''Ovo ti je najbolje ikad'', ''Ti si meni premoćna'', samo su neki od brojnih komentara koji su se našli ispod fotografija koje je Ella podijelila.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Hana Cross (Foto: Instagram) +5 Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Instagram) Celebrity Skroz su se opustili: Beckhamov sin nije se odvajao od nove djevojke koja je šetala samo u grudnjaku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene