Ella Dvornik objavila je novi InstaStory zbog kojeg su fanovi uvjereni kako znaju spol druge Elline bebe.

Galerija


Ella Dvornik nedavno je u simpatičnoj objavi na Instagramu otkrila da čeka svoje drugo dijete sa suprugom Charlesom Pearceom. Nakon što je rodila kćerkicu, Ella je ponovno ostala trudna, no do sada javnosti nije otkrila spol svoje bebe. 

Vezani članci Beba u opasnim situacijama Tata obožava strašiti rodbinu stavljanjem djeteta u opasne situacije, provjerite kako im diže tlak Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella pokazala goli trudnički trbuh: "Za mjesec dana ću izgledati kao da sam spremna za porod"

Ipak, čini se da ju je jedan InstaStory možda odao. Naime, naša najpoznatija influencerica, objavila je fotografiju dječje odjeće koju je nosila njezina kćerkica Balie kada se tek rodila. 

"Roba od Balie kad je bila mini. Super što mi je sve ostalo pa mogu opet iskoristiti", napisala je Ella zbog čega su se neki zapitali je li ovim dala naslutiti da ponovno očekuje djevojčicu. Uz to, Ella je nedavno otkrila kako njezin suprug Charles priželjkuje dječaka kako ne bi bio usamljen kao jedini muškarac među ženama, no Ella je rekla da jako sumnja da će mu se želja ostvariti. 

Inače, i kad je Ella prvi put bila trudna mnogi su krivo pomislili da nosi dječaka jer je njezina mama Danijela objavila fotografiju plave torte na društvenim mrežama.

Kad su ljudi tad počeli komentirati da na svijet stiže "mali Dino", Danijela je naglasila da je torta zapravo ljubičaste boje, a kasnije se pokazalo da je Ella nosila djevojčicu, odnosno Balie.

Kathy se ne zaboravlja lako: Podsjetimo se što joj je Bilman rekao nakon što je vidio njezin nastup