Ella Dvornik sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju trudničkog trbuha.

Galerija


Jedna od naših najuspješnijih i najpopularnijih influencerica Ella Dvornik sa suprugom Charlesom Pearceom čeka drugu bebu, a detalje trudnoće dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Vezani članci Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Je li Ella Dvornik ovim detaljem otkrila spol bebe koju čeka? Fanovi uvjereni da je tako... Ella Dvornik (Foto: Instagram) Nakon što je otkrila vijest da je trudna, Ella Dvornik oduševila statusom o imenu bebe

Tako je na svom profilu na Instagramu podijelila fotografiju golog trudničkog trbuha i otkrila da je ovaj put počeo ranije rasti.

"Fun fact: u prvoj trudnoći sam trbuh pravi dobila tek nakon 20. tjedna, ovaj put ga furam već od 14. Kak je krenulo, za mjesec dana ću izgledati kao da sam spremna za porod. Trenutno sam oko 17. tjedna", napisala je Ella.

Uz to je dodala kako joj je ovo razdoblje poprilično stresno, i to zbog selidbe u novi dom.

"Još nešto. Ovaj tjedan finaliziram selidbu, i jako mi je sve već bilo stresno do sada, a stres tek počinje. Tako da ću možda malo biti odsutna jer nisam razmišljala da zovem ljude za selidbu pa ćemo 235 kvadrata namještaja prenositi moj muž i ja ovaj tjedan, bit će zanimljivo! Šaljite pozitivne misli i energiju. Pogotovo jadnom Charlesu", poručila je.

Vijest o trudnoći Ella i Charles su objavili preslatkim videom na društvenim mrežama, a svoje pratitelje oduševila je i statusom na Facebooku u kojem je progovorila o imenu bebe, koja im stiže u proljeće.

Zabrinutost u kraljevskoj obitelji: Razdoru između braće nema kraja, a sve je počelo s Meghan...