Nakon što je Charles Pearce na Instagramu objavio prvu fotografiju s Balie Dee, novopečena majka Ella otkrila je što se krije iza njezinog imena.

Galerija


Nakon što se Instagram fotografijom pohvalila ponosna baka Danijela Dvornik, na red je došao i tata malene djevojčice Charles Pearce. Uz preslatku fotografiju jasno je naznačio koliko je sretan zbog prinove, ali i ponosan na svoju zaručnicu Ellu iza koje je težan porod.

 

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce) on

Novopečena majka Ella malenu Balie Dee rađala je više od 50 sati, a nakon što je konačno malo došla sebi svojim obožavateljima otkrila je i značenje neobičnog imena koje je nadjenula svojoj djevojčici.

"Balie" se čita "Bali". Ime je dobila po otoku Bali u Indoneziji gdje smo Charles i ja imali jedno od najznačajnijih putovanja. Bali u hinduizmu znači "vojnik". U njihovoj mitologiji Bali je bio majmun ratnik koji je odabrao svoje neprijatelje tako što bi zaželio "želju", pojasnila je Ella.

Otkrila je i da drugi dio imena nosi u znak sjećanja na svog oca, ali i Charlesovu majku. "Dee" označava zvuk imena mog tate "Dino" i Charlesove mame "Deirde".. Tako da ih uvijek nosi sa sobom i kad ih nema.Slovo "E" na kraju "Bali" dodali smo čisto da bude drugačije", otkrila je Ella koja je svoju prvu djevojčicu na svijet donijela tri tjedna ranije u jednoj privatnoj zagrebačkoj poliklinici.