težak porod

Ella Dvornik rodila kćer: "51 sat smo čekali dramatičan dolazak"

Ella Dvornik rodila kćer (Foto: Facebook/Ella Dvornik) Ella Dvornik rodila kćer (Foto: Facebook/Ella Dvornik) Foto: Facebook/Ella Dvornik

Kći Dina Dvornika, Ella Dvornik rodila je kćer. "51 sat smo čekali dramatičan dolazak na svijet ovog malog stvorenja", napisala je Ella u emotivnoj objavi na Facebooku.

Iščekivanju u obitelji Dvornik došao je kraj. Ella Dvornik na svijet je donijela svoje prvo dijete. Iako se pretpostavljalo da nosi dječaka, mlada blogerica na svijet je donijela djevojčicu kojoj su ponosni roditelji nadjenuli ime Balie Dee Dvornik-Pearce. Osim dva imena, malena nosi i dva prezimena i to jedno od majke, a drugo od oca.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Teško je ne primijetiti Novu frizuru Elle Dvornik zasjenio je urnebesan komentar o dijelu tijela koji je korigirala: "Kosa je ok, ali..."

Ella je rodila u jednoj privatnoj zagrebačkoj poliklinici, a beba je na svijet stigla nešto više od sat vremena nakon ponoći. Iako je sada i s majkom i s bebom sve u redu Ella je otkrila da je porod bio dramatičan. "Pozdravite Balie, rođenu 12.11.2017 u 1:34. Stigla je tri tjedna ranije na dramatičan način. Charles i ja smo presretni", napisala je novopečena mama na svom Instagramu.

"51 sat smo čekali dramatičan dolazak na svijet ovog malog stvorenja. I napokon je ovdje", dodala je Ella na svojoj Facebook stranici. Ispod objava uslijedile su čestitke novopečenim roditeljima, ali i komplimenti upućeni predivnoj djevojčici.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene