Čestitamo!

Ella i Charles slave, objavila je i preslatku fotku: "Prije djece, botoksa, dioptrije, plastičnih operacija i sijede kose"

Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik i Charles Pearce slave sedmu godišnjicu veze, a njezini su im pratitelji na Instagramu uputili brojne čestitke i poručili im da su baš super par.

Jedna od naših najuspješnijih i najpopularnijih blogerica i influencerica Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pearce slave sedmu godišnjicu veze, a ona je njihov dan obilježila i prigodnom objavom na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Baš je bila sretna Ella Dvornik podijelila je snimku s Charlesom dok se prisjećala važne uspomene: ''Ovo mi je najbolji dan...''

"Nebitno za vas, ali da vam javim. Charlesu i meni je danas 7 godina. Kako sam izdržala ovih 7 godina ne znam, a on sa mnom, još manje, ali eto nas. Jedna slika prije djece, botoxa, dioptrije, plastičnih operacija i sijede kose ( i kilograma)", napisala je Ella u svom stilu uz fotografiju na kojoj pozira s Charlesom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

"Ova je krizna, sretna vam", "Čestitam, divni ste", "Ma baš ste super par, uživajte samo", "Sretno, još punoooo, punooo godina", "Bravo! Čestitke za godišnjic. Ako ste izdržali 7 izdržat ćete i 77. Volite se i poštujte i dalje", "Sretni i veseli bili još tisuću godinu sa svojim princezama", "A slatki ste", poručili su im Ellini pratitelji u komentarima.

Ella i Charles upoznali su se kada je ona imala 22 godine u jednom baru u Londonu, a nakon dugog razgovora o prošlosti i budućnosti shvatili su da to neće biti biti samo prolazna avantura.

Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu nakon tri godina zaruka i nakon što su postali sretni roditelji kćeri Balie Dee, a ove im se godine rodila i druga kćer Lumi Wren.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Celebrity Zbog jednog detalja svi su uvjereni da je Melania Trump kod kuće dok je na pojavljivanjima mijenja dvojnica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene