Ella Dvornik i Charles Pearce slave sedmu godišnjicu veze, a njezini su im pratitelji na Instagramu uputili brojne čestitke i poručili im da su baš super par.

Galerija


Jedna od naših najuspješnijih i najpopularnijih blogerica i influencerica Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pearce slave sedmu godišnjicu veze, a ona je njihov dan obilježila i prigodnom objavom na društvenim mrežama.

Vezani članci Ella Dvornik i Charles Pearce Ella otkrila neispunjenu želju nakon rođenja druge kćeri: "Ostala mi je još samo jedna stvar na listi" Ella Dvornik i Charles Pearce Jedan od najpopularnijih domaćih parova seli se iz Zagreba nakon rođenja drugog djeteta?

"Nebitno za vas, ali da vam javim. Charlesu i meni je danas 7 godina. Kako sam izdržala ovih 7 godina ne znam, a on sa mnom, još manje, ali eto nas. Jedna slika prije djece, botoxa, dioptrije, plastičnih operacija i sijede kose ( i kilograma)", napisala je Ella u svom stilu uz fotografiju na kojoj pozira s Charlesom.

"Ova je krizna, sretna vam", "Čestitam, divni ste", "Ma baš ste super par, uživajte samo", "Sretno, još punoooo, punooo godina", "Bravo! Čestitke za godišnjic. Ako ste izdržali 7 izdržat ćete i 77. Volite se i poštujte i dalje", "Sretni i veseli bili još tisuću godinu sa svojim princezama", "A slatki ste", poručili su im Ellini pratitelji u komentarima.

Ella i Charles upoznali su se kada je ona imala 22 godine u jednom baru u Londonu, a nakon dugog razgovora o prošlosti i budućnosti shvatili su da to neće biti biti samo prolazna avantura.

Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu nakon tri godina zaruka i nakon što su postali sretni roditelji kćeri Balie Dee, a ove im se godine rodila i druga kćer Lumi Wren.

Zbog jednog detalja svi su uvjereni da je Melania Trump kod kuće dok je na pojavljivanjima mijenja dvojnica