Ella Dvornik se obračunala s pratiteljicom na društvenim mrežama i uputila joj jasan odgovor na njezino kritiziranje.

Galerija


Ella Dvornik kao jedna od najaktivnijih i najpopularnijih domaćih blogerica i influencerica se često susreće s raznim komentarima na društvenim mrežama, pa tako i onih pratitelja koji ne odobravaju njezin stil života ili neke poteze koje dijeli s javnošću.

Vezani članci Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik opet objavila video koji su joj uklonili zbog "golotinje", ono što je pokazala u njemu sve je ostavilo u čudu Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik pohvalila se novouređenom kuhinjom, objavila je nekoliko fotografija kojima je zadivila svoje pratiteljice

Tako ju je jedna od pratiteljica na profilu na Instagramu kritizirala nakon objave s odmora koju je Ella podijelila te joj je poručila kako lagodno živi jer se bogato udala za svog supruga Charlesa Pearcea.

"Hej lutko, lako je uživati dok Charles sve financira. Dobro si se udala, svaka čast. Prije koji dan si objavila Balie u lijepoj haljini i napisala da joj je cijena samo 155 kuna. Tebi je to 'samo'. Ja imam tri curice, jednu od osam godina i blizanke od četiri godine. Moje nose ništa ljepše haljine po 30 i 40 kuna. Zbog korone sam ostala bez posla, a suprug ima prosječnu plaću tako da, dok platimo režije, hranu i najosnovnije, puno puta djeci ne mogu ni sladoled kupiti. Mislim da nas ima puno takvih, ali lijepo je vidjeti kako drugi uživaju, pogotovo ovi iz Vlade koji su pokrali i osigurali sebe i svoju djecu do kraja života pa se sada hvale kako uživaju na Maldivima", poruka je koju je Ella dobila u komentarima, a na koju nije ostala dužna.

"Ja bih samo prokomentirala da mi je žao zbog vaše situacije. Mnogo pomažem potrebitim obiteljima koje su u i istoj, ako ne i goroj situaciji od vas, ali ne razvaljujem po društvenim mrežama jer je to nešto što radim iz srca. Ali, isto tako ne priliči jednoj ženi da tako odjednom pomislite da druga žena nije sposobna zaraditi za odmor i da joj je potreban muškarac ili da se mora dobro udat. Ja sam jako sposobna brinuti za svoju obitelj i bez muškarca i tuđeg novca, i zaista puno radim i trudim se i zarađujem. Moj suprug nije u saboru, a nisam ni ja, i nikome ne uzimam kruh iz usta, a kome mogu dat ću i uvijek dam. Stoga, mislim da je vaš komentar neprimjeren i isto tako bi mogla biti neprimjerena i reći vam 'što se vi niste dobro udali', ali baš kao i ja, to vam nije bio cilj - je l' tako? Jer imate druge razloge zbog kojih ste s muškarcem s kojim jeste. Pa iz ženske solidarnosti vas molim da se suzdržite takvih komentara ako ne znate o čemu pričate", odgovorila je blogerica i dobila podršku većine ostalih pratitelja.

Raskalašen život i ovisnost o seksu učinili svoje: Godinama je varao slavnu suprugu, a ona mu sve praštala