Slažete li se?

Zbog ovih se prizora svi pitaju kako je moguće da ima 56 godina, evo u čemu je njena tajna: "Život je prekratak za stroge dijete"

Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth Hurley (Foto: Profimedia) Elizabeth Hurley (Foto: Profimedia) Elizabeth Hurley (Foto: Profimedia) Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) Liz Hurley (FOTO: Profimedia) Elizabeth Hurley (FOTO: Instagram) Elizabeth Hurley (Foto: Profimedia) +0 Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) Galerija

Elizabeth Hurley objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u plavom bikiniju i oduševila obožavatelje.

Holivudska glumica Elizabeth Hurley izmamila je uzdahe obožavatelje najnovijom fotografijom koju je podijelila na svom profilu na Instagramu i pokazala zavidnu liniju.

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley "I dalje najbolji dekolte" Zbog mladolikog izgleda koji je krasi malo tko vjeruje u njezine stvarne godine, pogotovo kada se ovako izvija u badiću!

56-godišnja Elizabeth pozirala je u plavom bikiniju koji je istaknuo njezin bujni dekolte, i to na egzotičnoj lokaciji čiji naziv nije otkrila.

"Pronašla sam ove veličanstvene morske zvijezde, žive, ali nasukane na plaži, sada su se sretno vratile na dno mora", napisala je Elizabeth uz objavu i pohvalila se svojim dobrim djelom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

"Kako je moguće da imaš više od 50 godina? Kakvo tijelo", "Kakva mačka", "Nevjerojatna si", poručili su joj u komentarima.

Elizabeth je u nedavnom intervjuu za Daily Mail otkrila kako održava svoju liniju, ali i što najviše jede. 

"Obožavam raditi u svom vrtu i često šećem svoje pse. Ne radim nikakve vježbe, ali ne mogu dugo sjediti mirno. Ja zapravo jedem dosta, ali vrlo malo bezvrijedne ili prerađene hrane i ne pijem puno alkohola. Trudim se jesti puno povrća i nikad ne jedem između obroka. Imam više nego prije nekoliko godina, ali ne zamaram se time. Vjerojatno sada jedem malo više, ali ne jedem hranu za van i pijem gazirana pića samo jednom u mjesecu. Život je prekratak da bi bio na super strogoj dijeti. Moja slabost je maslac od kikirikija - ako je u kući, zabit ću prst u staklenku svaki put kad prođem pored nje", izjavila je glumica. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene