taman je dobio državljanstvo

Zatvoren restoran Edina Džeke u Dubrovniku, radio je samo tri mjeseca, a razlog je poprilično očekivan

Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Edin Džeko (Foto: Instagram) Edin Džeko (Foto: Instagram) Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) +0 Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Galerija

Edin Džeko je prije tri mjeseca otvorio restoran u Dubrovniku koji je sada zatvoren, a na službenom Instagram profilu objašnjeno je i zašto.

Dubrovački restoran Ezza, čiji je vlasnik bosanskohercegovačka nogometna zvijezda Edin Džeko (35), zatvorio je svoja vrata nakon samo tri mjeseca rada.

Pogledaj i ovo Edin i Amra Džeko - 3 Kakva sreća! Edin Džeko i lijepa supruga Amra podijelili sretne vijesti: Stiglo je četvrto dijete, a odmah su otkrili i ime!

Vijest je potvrđena na službenom Instagram profilu restorana, gdje su objašnjeni i razlozi zatvaranja.

"Dragi gosti, naš restoran će se ponovno otvoriti na proljeće 2022. Iako smo imali veliku želju biti s vama tijekom zimskih blagdana, to bi bio veliki izazov u ovim nesigurnim vremenima. Radujemo se ponovnom susretu i želimo vam sve najbolje", piše u objavi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli EZZA • Dubrovnik (@ezza.dubrovnik)

Džeko je restoran otvorio ovog ljeta s poslovnim partnerom Arminom Hodžićem, a u Dubrovniku već ima i jedan bar.

"Dubrovnik je mjesto gdje sam se uvijek osjećao kao kod kuće i gdje ljetujem sa svojom obitelji. Ovdje sam želio otvoriti restoran drugačiji od ostalih, za sve one koji vole Dubrovnik jednako kao i ja", rekao je ljetos.

Nogometaš je navodno zbog poreznih olakšica zatražio i hrvatsko državljanstvo, a Klix.ba je u petak objavio kako mu je zahtjev odobren.

Inače, Džeko je od 2016. godine u braku s manekenkom i glumicom Amrom (37) i zajedno imaju djece te slove kao najpopularniji par iz BiH.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +0 Kolinda Grabar Kitarović - 1 Nekad i sad Pogledajte koliko se Kolinda promijenila od svoje inauguracije, na još starijim fotografijama je neprepoznatljiva!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene