Edin i Amra Džeko u rujnu bi trebali dobiti treće dijete.

Galerija


U obitelj bosanskohercegovačkog nogometaša Edina Džeke stigla je sretna vijest - uskoro im dolazi pojačanje, odnosno novi član. Naime, njegova supruga Amra je trudna, što je i sama potvrdila na društvenim mrežama.

Sarajevska glumica i manekenka na svom profilu na Instagramu podijelila je obiteljsku fotografiju i sliku s ultrazvuka.

"Naša se obitelj u rujnu povećava za jednog člana. I ne brinite se, dečki, iako nam stiže još jedna djevojčica i bit ćete u većoj manjini, mazit ćemo vas i paziti više nego sada", napisala je Amra uz fotografiju.

U komentarima su im pristigle i brojne čestitke, među kojima i ona pjevačice Nine Badrić.

"Aaaaa divno, čestitam od srca", poručila im je Nina.

Obitelj Džeko trenutačno boravi u Rimu, gdje Edin igra za nogometni klub Roma, a nedavno su otkrili kako provode vrijeme u izolaciji

"Moram priznati da mi više nije tako svejedno. Ako idem u trgovinu, gledam da idem sama. U Rimu nije toliko strašna situacija kao na sjeveru Italije, s obzirom na to da nije toliki broj zaraženih, oboljelih od koronavirusa, međutim, iste rigorozne mjere provode se i u Rimu", izjavila je za Klix.ba

Par se vjenčao 2014. godine i zajedno imaju sina Danija i kćer Unu, a prije braka s Edinom Amra je bila vjenčana za poduzetnika Vladimira Vićentijevića, s kojim ima kćer Sofiju.

I danas je kultna ličnost, a u svom kratkom životu volio je jednu djevojku koja ga nije uspjela spasiti