Hrabro priznanje

Ecija Ivušić u podužem statusu otkrila kroz što je prolazila ovo ljeto: "Navečer bih plakala uz more"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić je odlučila na Instagramu otkriti po čemu će pamiti ovo ljeto i kako se osjećala posljednjih nekoliko mjeseci.

Novinarka i voditeljica Ecija Ivušić ovo je ljeto odmarala na Korčuli i sa svojim je obožavateljima dijelila svoju svakodnevnicu , kao i trenutke koji će joj dugo ostati u sjećanju, a među posljednjim je objavama podijelila i osvrt na te ljetne mjesece i otkrila kako se zapravo osjećala.

Pogledaj i ovo Ecija Belošević - 1 Super slatko! Ecija pokazala kako izgleda najdraža prostorija koju je ikad uređivala: "Ovo je priča kako je Goran izgubio teretanu!"

Priznala je da joj ljeto nije najbolje počelo, ali da je zahvalna na svemu što joj se dogodilo i na svemu kroz što je prošla.

"Došla sam na taj Vrnik (u to vrijeme skoro pa pusti otok) sredinom 6. mjeseca, u ne najboljem psihofizičkom stanju. Nakupilo se svega. Razočaranja, strahova, tereta, svega onoga što možemo stavit pod zajednički nazivnik “loših” strana života. Ujutro bih šetala po otoku do iznemoglosti, navečer bih meditirala i plakala uz more. Nekad i uz mačku koja bi došla, sjela pored mene i čistila se. A čistila sam se i ja. Ona krzno. Ja dušu. Tijekom dana bih uživala u moru, suncu, nebu, vjetru, dobroj hrani i dragim ljudima koje mi je Bog poslao u život. Zaista sam bila zahvalna. Iako smo bile na odmoru, moja Ana i ja nažalost smo 2 mozga koja nikada ne mogu bit na paši, kao i 2 guzice koje nikada ne mogu biti na mjestu, a i to magično mjesto, ako si imalo kreativan, jednostavno te natjera da u glavi složiš neku priču. Tako da smo jedan dan spontano krenule snimati. Nismo imale definiran plan, znam samo da je inspiracija bila kombinacija seoske žene i Monice Belluci u Maleni (ponajviše zbog crkvice u neposrednoj blizini). Na kraju smo se zaigrale pa je Ana izvadila i neki editorijal Ashley Graham, derala se što nemam točan outfit sa slike, koze, tačke i da trebam prati noge u lavoru. Uspile smo se snaći s onim što imamo, a iako je Ana je modni fotograf, njoj je i iphone kamera bila čisto dovoljna da uhvati čar i bit. Mjesta. Trenutka. Sad kad gledam te slike, točno vidim priču i točno sam sve to ja. Hvala i njoj što me tako vidjela. Pa šta sam to ja? Tipična žena. A šta je žena? Ništa jednostavno u svakom slučaju.
Žene su najkreativnije kad su najranjivije. Najljepše kad su tužne. Najautentičnije kad su slobodne. Žena je još puno toga što drugi ne vide ili ona ne želi da vide. Njena energija je vidljiva, čak opipljiva samo kad ona želi da bude. Njene supermoći su intuicija i ljubav. Moli Boga da te jednom spase.
Žena i još puno više toga nego što ću sad nabrojati, ali nažalost, toliko lavora, koza, outfita i tački nije bilo", napisala je Ecija u podužem statusu i ogolila dušu svojim obožavateljima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic) on

"Baš si "pogodila" s ovim tekstom i slično nekad radim i šltetam i mislim i svašta nešto , a sve je kako si rekla. Fotka je strava", "Savršenija ne možeš biti", "Jako lijep tekst, ali tužan. Žao mi je da ti je bilo toliko teško, ne znam o čemu se radi ali uvijek probaj gledati pozitivne strane života, svima nam se nekad skupi", "Top izgledaš, bez obzira na situciju", poručili su joj njezini pratitelji. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Miroslav i Indira Levak Celebrity Indira pozirala u zagrljaju roditelja i prvi ih put pokazala na Instagramu, poručili joj da je ista mama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene