nije mogla birati vrstu

Ecija Ivušić progovorila o cijepljenju zbog kojeg je imala jednu nuspojavu pa poručila: "Cijepila sam se regularnim putem"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić je istaknula da se sada dobro osjeća nakon što je nekoliko dana imala temperaturu.

Ecija Ivušić (34) otkrila je svojim pratiteljima da se cijepila protiv koronavirusa, a pritom se malo i našalila. 

Pogledaj i ovo Ecija Belošević - 1 "Kako smo rasli..." Ecija Ivušić objavila video u kojem je pokazala sve faze trudničkog trbuha tijekom trudnoće: "Od patkice do kita!"

"Samo da vam javim da sam se uspješno cijepila protiv COVID-a. Dobro se osjećam, nekoliko dana sam imala temperaturu, ali, kao što vidite, sada je sve super i odlično izgledam", rekla je voditeljica u videu na Instagram storyjima koristeći filter izvanzemaljca. 

"Cijepila sam se regularnim putem, ne preko veze. Cijepila sam se AstromZenecom, nisam imala priliku birati cjepivo, niti sam to zahtijevala niti htjela", istaknula je Ecija. 

"Nikakva prava sindikata ne bi trebala nadmašivati ljudska prava. Sami bi trebali jedino birati hoćemo li se cijepiti, a ne kojim cjepivom", dodala je Ivušić. 

Inače, Ecija je prošlog tjedna objavila seksi fotografiju i napisala da ima temperaturu čime je zabrinula pratitelje na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

"Jel se vidi da gorim? I to doslovno mislim. 38+ negdje", napisala je Ecija pozirajući u atraktivnoj modnoj kombinaciji i s ružem na usnama.

"Lijepa moja", napisala joj je Žanamari Perčić. "Meni si prelijepa", "Goriš ti, ljepotice od seksipila", "Predivna", komentirali su Ecijini pratitelji.

Ipak, jedan se zabrinuo da voditeljica ima koronavirus. "Nije valjda korona?", upitao ju je. "Nije", odgovorila je Ivušić.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene