Cure detalji

Udaje se Ecija Ivušić, slavlje je započelo dan ranije, a osvanula je i prva fotografija mladoženje!

Ecija Ivušić i Goran Belošević Ecija Ivušić i Goran Belošević Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 1 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 9 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 8 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 2 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 4 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 7 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 12 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 14 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 5 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 6 +6 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 10 Galerija

Ecija Ivušić izreći će sudbonosno "da" Goranu Beloševiću na Vrniku, a svadbeno slavlje započelo je dan prije vjenčanja.

Voditeljica Ecija Ivušić i glazbenik Goran Belošević ove subote izreći će sudbonosno "da".

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić ''beskrajno sam zahvalna...'' Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

Ceremonija će se održati na otočiću Vrniku, a dan prije vjenčanja za uzvanike su organizirali cocktail party. Na Koručulu su zbog vjenčanje pristigli brojni poznati uzvanici, uključujući Nives Celzijus, Snježanu Schillinger i Anteu Kodžoman, a snimke i fotografije s tuluma zagrijavanja preplavile su njihove priče na Instagramu.

Mladoženja Goran već je objavio i svoju fotografiju u vjenčanom odijelu i možete je pogledati u galeriji, a pozirao je i s Nives Celzijus koja je za vjenčanje obukla haljinu s velikim otvorom na dekolteu te je u pričama pokazala i djelić atmosfere.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

Ecija je djevojačku zabavu organizirala krajem srpnja u Makarskoj, a i tada je okupila brojna poznata lica. Istovremeno je Goran s prijateljima slavio na Hvaru.

Par se zaručio u studenom prošle godine, a Goran je Eciju iznenadio romantičnom prosidbom u Italiji, i to nakon samo šest mjeseci veze.

Ranije su za In Magazin otkrili kako će se vjenčanje održati početkom rujna.

"Praktički je onako 90 posto sve spremno. Bilo je malo neke stvari u zadnji tren, ali to je zbog distance jer mi smo cijeli život u Zagrebu i Ecija isto, a vjenčanje je na Korčuli, pa je to malo otežalo neke stvari oko priprema. Bili smo krajem petog mjeseca na Korčuli i definirali još neke stvari koje su visile u zraku. Ali eto bliži se taj dan i bit će prekrasno", ispričao je Goran.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević - 1 Miroslav Ćiro Blažević - 2 Miroslav Ćiro Blažević - 3 Miroslav Ćiro Blažević - 4 +8 Miroslav Ćiro Blažević - 5 inMagazin Sin legendarnog Ćire Blaževića otvoreno progovorio o odnosu s ocem: "On nije imao previše vremena, ali…"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 14 +17 Sonja Kovač - 12 Celebrity Sonja Kovač sačuvala je najseksi badić za kraj ljeta: Ne može biti manji, a usto je i proziran!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene