Feštalo se na plaži!

Nives Celzijus pohvalila se fotkama s djevojačke Ecije Ivušić, a na jednu je odmah reagirao njezin zaručnik!

Ecija Ivušić Ecija Ivušić Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Ecija Ivušić Nives Celzijus i Ecija Ivušić Nives Celzijus i Ecija Ivušić Djevojačka Ecije Ivušić - 7 Djevojačka Ecije Ivušić - 8 Djevojačka Ecije Ivušić - 4 Djevojačka Ecije Ivušić - 5 Djevojačka Ecije Ivušić - 6 Ecija Ivušić Djevojačka Ecije Ivušić - 3 +18 Djevojačka Ecije Ivušić - 1 Galerija

Na djevojačkoj večeri Ecije Ivušić bile su poznate Hrvatice, a jedna od njih bila je i Nives Celzijus.

Voditeljica Ecija Ivušić ovaj vikend organizirala je djevojačku proslavu u hotelu u Makaraskoj. 

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić isplivale snimke Ecija Ivušić na djevojačku zabavu pozvala poznate dame, a pojavila se i bivša manekenka koju više ne viđamo često

Jedna od uzvanica bila je pjevačica Nives Celzijus, a na svojem profilu na Instagramu objavila je zajedničku fotografiju s Ecijom na kojoj poziraju zagrljene u istim jednodijelnim kupaćima, ali različitih boja. Naime, Nives je imala ljubičasti, a Ecija bijeli. 

U ovim vrućim kombinacijama istaknule su svoju manekensku građu, ali i zategnute stražnjice. 

"Moja!" napisala je uzbudljivo Celzijus, a voditeljica joj je odmah uzvratila: "Moja ljubav". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Ecijin budući muž, Goran Belošević, nikako nije mogao propustiti ovaj zabavni događaj, pa je odmah komentirao: "Ima toliko fotki s djevojačke da više ne znam što bi napisao osim" te dodao pregršt smajlića sa zaljubljenim očima.

"Prekrasne ste", "Wow", "Ljepote", "Super poza", "Sexy", "Zgodne", pisali su pratitelji ispod posta.

Od poznatih dama gostovale su još i poduzetnica Snježana Schillinger te Antea Kodžoman, bivša manekenka i Kraljica Hrvatske koja je nekoć punila medijske stupce burnim životom, no posljednjih se godine pritajila od javnosti, pa je nemamo često priliku vidjeti.

Dok je Ecija bila u bijelom, cure su se isticale u ljubičastim nijansama. 

Osim Nives, priče je dijelila i Snježana te su tako pokazale da je atmosfera bila i više nego odlična, a party je trajao do samog jutra.

Par se zaručio u studenom prošle godine, a Goran je Eciju iznenadio romantičnom prosidbom u Italiji, i to nakon samo šest mjeseci veze.

Ranije su za IN magazin otkrili kako će se vjenčanje održati početkom rujna.

"Praktički je onako 90 posto sve spremno. Bilo je malo neke stvari u zadnji tren, ali to je zbog distance jer mi smo cijeli život u Zagrebu i Ecija isto, a vjenčanje je na Korčuli, pa je to malo otežalo neke stvari oko priprema. Bili smo krajem petog mjeseca na Korčuli i definirali još neke stvari koje su visjele u zraku. Ali, eto, bliži se taj dan i bit će prekrasno", ispričao je Goran.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +27 Maja Šuput Celebrity Prozirni kombinezon Maje Šuput ostao je u sjeni ogromnog bijelog detalja kojim je prekrila svoje adute!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marc Anthony Marc Anthony, David Beckham, Romeo Beckham - 3 Marc Anthony, David Beckham, Romeo Beckham - 4 Marc Anthony +15 Marc Anthony i Nadia Ferreira Celebrity Nekadašnji šarmer zabrinuo je svojom rijetkom pojavom u javnosti, zbog ispijenog izgleda teško ga je prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene