Pjevačica postala majka!

Rihanna je rodila sina! Vijest je skrivala tjedan dana, a ime sina ostat će tajna još neko vrijeme

Rihanna i A$AP Rocky Rihanna i A$AP Rocky Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna i A$AP Rocky Rihanna i A$AP Rocky - 6 Rihanna i A$AP Rocky - 5 Rihanna i A$AP Rocky - 4 Rihanna i A$AP Rocky - 3 Rihanna i A$AP Rocky - 2 Rihanna i A$AP Rocky - 1 Rihanna Rihanna - 5 Rihanna - 4 +2 Rihanna - 3 Galerija

Nakon brojnih skandala i medijske pompe Rihanna je dočekala i taj dan – konačno je postala majka!

Pjevačica Rihanna prema najnovijim informacijama koje je prenio TMZ rodila je dječaka.

Pogledaj i ovo Rihanna i ASAP Rocky Roditelji u izlasku Rihanna nakon poroda istaknula nikad bujnije obline, a pažnju je plijenilo i pomalo bizarno izdanje oca njezina djeteta

Rihanna i partner A$AP Rocky već dulje se nisu pojavili u javnosti pa su već krenule špekulacije da je pjevačica vjerojatno rodila, a sumnje su se sada i obistinile, a kako piše Daily Mail, Rihanna je na svijet donijela dječaka i to već 13. svibnja.

Nekoliko dana par je uspio vijest zadržati u tajnosti, ali još se nisu oglasili javno niti na svojim društvenim mrežama.

Posljednji put pjevačica je trudna viđena 9. svibnja nakon izlaska na večeru sa svojim partnerom u Santa Monici u Kaliforniji.

Unatoč brojnim skandalima koji su proteklih nekoliko mjeseci opsjedali ovaj par, Rihanna i Rocky ni o čemu se nisu javno oglasili na društvenim mrežama, a time su i potvrdili kako su sve vijesti bile lažne.

Podsjetimo, Rockyja su na Twitteru proglasili nevjernim jer je navodno Rihannu prevario s njezinom suradnicom, a trudna Rihanna je sve to vidjela,. Međutim, Luis Positano koji je vijest objavio na svom Twitter profilu to je kasnije i opovrgnuo i javno se ispričao.

Nekoliko dana kasnije, Rocky je optužen da je pucao na muškarca iz vatrenog oružja prije nekoliko mjeseci, ali iz svega se izvukao jamčevinom.
Par je zadnje mjesece trudnoće proveo na Rihanninom rodnom otoku Barbadosu, a pjevačica je snimljena kako uživa na plaži uz svoje najmilije.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 1 Tom Cruise i Jennifer Connelly Tom Cruise - 2 Tom Cruise +12 Tom Cruise Nekad i sad Tom Cruise izgleda bolje nego ikad, fotke njegova lica zbog kojih su se svi zgražali sada su pale u zaborav!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Liev Schreiber i sin Kai Liev Schreiber i sin Kai - 3 Liev Schreiber i sin Kai - 2 Liev Schreiber i sin Kai - 1 +19 Liev Schreiber i sin Sasha - 2 Celebrity Sin poznatog glumca odjenuo je haljinu za tatinu premijeru, mišljenja oko odabira su podijeljena, a roditelji ga podržavaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene